Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

mam puste paczki o pojemnosci 9,5 L

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

mam puste paczki o pojemnosci 9,5 L

No lwasnie mam puste paczuszki od starego radia ZODIAK ( moze ktos wie jak one wygaldaja :) Maja pojemnosc 9,5 litra --- wymiary wew. sz-17,5 gł-17,5 wys--31 . Jak wiadomo sa w nich otworki na glosniki Basowy ma srednice 13,5 cm a wysoki 6,5 . Ma ktos moze pomysl co moge w nie zainstalowac ? Jes to obudowa zamknieta, ale oczywiscie BR mozna dorobic. Czekam na jakies sugestie :)

z Gory dzieki pozdrawiam ....

Jedyne co mi do głowy przychodzi to ARN 150, do tego jakiś wysokotonowy, może ARV ale nie wiem czy wejdzie...

Skomentuj

jak masz wiecej floty to mozesz zainwestowac chocby w vife tc14 i dt100

Skomentuj

Popieram słowa "Maxi". W 9,5 litra wrzuciłbym arn 150 i arv 104. Napisałeś że skrzynka ma wysokość 31 cm więc spokojnie sie zmieszczą. Pozdrawiam.

Skomentuj

Kumpel swojej dziewczynie wsadzil (bez skojarzen) wlasnie w takie skrzynki ARN 150 i Tonsilowskiego GDWK 7/50. Podlaczone to jest do szitexu Daewoo i gra rewelacyjnie!
          Pierwszy raz slyszalem, zeby dziadowska wierza grala ladnie :)
          Szczerze mowiac, to bylem wkurzony, bo sam z nim lazilem i dobieralem glosniki (juz troche polizalem tego forum i obila mi sie tesla o uszy) a sobie wczesniej (przed forum) kupilem orginalne tonsile, do skrzynek 20l, ktore graja duzo gorzej jesli chodzi o bas niz te ARNy.

Pozdro

Skomentuj

jaka daewoo? ja takze podpinam sobie tesle do wiezy poki co (teraz juz mam unitre sprawna ale ciagnie tyle pradu ze... : / ) i gralo git,wysokie ok srednie ok ale basu malo,chociaz ogolnie było ok

Skomentuj

Hehe...
              REgis ten tekst mnie rozwalił <lol> dobra mialo byc bez skojażeń :P <rotfl>
              Tomek43 moze i wejdzie ta arv ale musi wtydy troche otwor powiekszyc ale to chyba nie problem:)

Skomentuj

Dla chcącego nic trudnego

Skomentuj

Czaruję...
                X