Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Parametry glosnika do WinISD + mala rada.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Parametry glosnika do WinISD + mala rada.

Czy moge prosic o przeslanie plikow z parametrami technicznymi do WinISD. Chodzi mi o Tonsile szczegolnie gdn 30/80/4.
    A tak to moze jakies sugestie jaki glosnik moge tam wepchnac zeby milo buczalo, zalezy mi na jak najwiekszej kontroli basu.
    Kolejne moje pytanie czy 45W wzmacniacz zagra na tym glosniku.

http://www.elektroda.pl/rtvforum/vie...ht=winisd+baza

Skomentuj

A tak to moze jakies sugestie jaki glosnik moge tam wepchnac zeby milo buczalo
      Dobre....:P

Skomentuj

Podpiąć do gniazdka :>

Skomentuj

glosnik nei zagra na watach cos tam bedzie slychac ale doprawdziwego basu temu daleko

a co do parametrow to milego szukania sai to w wielu miejscach naraz

Skomentuj

co chcesz powiedziec ze nie zagra? to jaki glosnik? a da rade znostkowac 2x 45W?

Skomentuj

czy da rade to nikt ci nie powie do puki nie napiszesz co to za wzmacniacz

Skomentuj

sony rx70, jest to miniwieza

Skomentuj

Człowieku, o tej wieży już była dyskusja w innym temacie. Z gówna bata nie ukręcisz.... Taka jest brutalna prawda. Na pewno będzie to na tej wieży grało, ale pytanie jak? I jak długo (zanim się zepsuje wzmacniacz)?
                  A parametry większości GDN-ów znajdziesz na angielskiej stronie Tonsila (tego modelu akurat nie zauważyłem).

Skomentuj

a jak się przedstawia relacja cena jakość tego tonsila. czy warto dać za niego około 219 zł??

Skomentuj

Czaruję...
                    X