Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy da rade

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Czy da rade

Myslicie ze wzmacniacz 70W (minimum, nie wiem dlaczego tak jest napisane!) da rade napedzic EASS 200W? Chyba kupie takie kolumny bo sam nie dam rady zrobic

Myslicie ze wzmacniacz 70W (minimum, nie wiem dlaczego tak jest napisane!) da rade napedzic EASS 200W? Chyba kupie takie kolumny bo sam nie dam rady zrobic
    Ja mam te kolumny podłączone pod 2 razy 40wat i w 18 metrach daja sobie całkiem niezle rade. Tyle, że jak kupisz nowe to one dopiero po około 2tyg dojda do siebie i sie wygrzeją. U mnie teraz słychac sporą różnice.

Skomentuj

ja mam grubo ponad 20 m2 ale tak naprawde zalezy mi na jakosc tylko przy kompie tam gdzie najczesciej slucham muzy. Mowisz ze uciagnie, a zadowolony jestes z nich?

Skomentuj

Mowisz ze uciagnie, a zadowolony jestes z nich?
        Bardzo. tylko, że one pokazują dopiero swoje możliwości jak sie wygrzeją i u mnie było słychać spora różnice.
        Poprzednio miałem polarisy 120, altusy 300 i jakies CATy. Te ess najbardziej mi odpowiadają pod zwględem brzmienia a i potrafią tez zatrząśc jak trzeba.

Skomentuj

myslisz ze moge brac pod uwage jeszcze 300 czy nie warto? wiesz nie zalezy mi zeby walily, znaczy milo by bylo ale raczej o jakosc i ciekawosc brzmienia szczegolnie na niskich czestotliwosciach

Skomentuj

Nie moc jest najważniejsza tylko jakość wykonanie i efektywność kolumn. Przy 300W może nie być tak miło bo takie kolumny mają cięzkie membrany które zaczynają grac jako tako przy większym poziomie, a tak możesz utracić detale i mikrodynamikę. Jak chesz. Może się mylę ale 300W to niezłe disko w domu i hałas a nie muzyka :) w sam raz na otwarta przestrzeń i do klubu. Po co płacić za coś czgo za bardzo nie wykorzystasz?

Skomentuj

masz racje, zbieram na 200. juz mam na polowe jednej, ale zawsze cos:) zastanawialem sie nad roznymi "okazjami" na allegro.

Skomentuj

Te 300 mają takie same basówki tylko są 4 drożne - doadali jeden dziwny średniak.
                Gdzie kupujesz te kolumny? bo na allegro czasem empire wystawia je od 1zł bez ceny min. Ja tak kupiłem nówki z gwarancją za 395 zł wraz z przesyłką.

Skomentuj

no raczej przez ta strone empire ale bede uwazal na allegro czy nie bedzie ich, dzieki za cynk.
                  sa eass 120 ale za 5 stow, to za tyle to....

Skomentuj

Na allegro jest kika poarisów 200 tyle, że używek. Polarisy to praktycznie to samo, chociaż empire jakoś mi sie tak bardziej z wyglądu podobają i nie maja tak dziwnie rozmieszczonych głośników

Skomentuj

Czaruję...
                    X