Tak jak w temacie. Pzdr.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Gdzie w Łodzi kupię STXy ??
Collapse
X
-
Tomek43, juz pisałem... W Łodzi nie ma oficjalnego dila. Tak czy inaczej jak byś chciał zamowić przez jakiś sklep to by wyszło i tak drożej bo oni liczą cene za jeden głosnik tak jak by sie samego zamawiało ( koszt wysyłki ) jak sie zamawia 2 sztuki to sie nie placi za jeden koszt wysyłki ale tak jak by sie zamawiało 2 odzielnie więc raczej taniej wyjdzie przez www.
-
Cześć. Ale ja nie bede zamawiał. Chodzi o to że kolega mieszka w Łodzi i kupiłby tam głosniczek. W Częstochowie jest sklep ale ten głośnik który mnie interesuje bedzie dopiero za 3 tygodnie. Pzdr.
[ Dodano: 2005-07-21, 23:04 ]
Dodam jeszcze że chodzi mi o GDN 27 150 4 SS. Może być droższy niż na allegro bo i tak na to samo wyjdzie. Prócz Łodzi w grę wchodzą także : Pabianice, Piotrków Tryb., Bełchatów. Dajcie znać jak coś wiecie na ten temat (adres sklepu, nr.tel). Pzdr.
Skomentuj
-
W żadnym z tych miast nie ma oficjalnego dilera. Szukaj w sklepach elektronicznych albo zamów przez www.stx.pl
Skomentuj
-
Witam. Jeżeli chodzi o allegro a dokładniej o "d speakera" to właśnie on ma ten sklep w częstochowie o którym pisałem. Nie pozostaje nam nic innego jak zamówic owy głosniczek na stronie stxa (55zł + 20 za przesyłke) albo pojechać do któregoś ze sklepów podanych na tej stronie (np Tarnowskie Góry). Chcielibyśmy z kolegą przed zakupem głosniczek dokładnie obejrzeć... no ale jak nie da rady to nic sie na to nie poradzi.
Skomentuj
Skomentuj