Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Gdzie w Łodzi kupię STXy ??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Gdzie w Łodzi kupię STXy ??

Tak jak w temacie. Pzdr.

Tomek43, juz pisałem... W Łodzi nie ma oficjalnego dila. Tak czy inaczej jak byś chciał zamowić przez jakiś sklep to by wyszło i tak drożej bo oni liczą cene za jeden głosnik tak jak by sie samego zamawiało ( koszt wysyłki ) jak sie zamawia 2 sztuki to sie nie placi za jeden koszt wysyłki ale tak jak by sie zamawiało 2 odzielnie więc raczej taniej wyjdzie przez www.

Skomentuj

Cześć. Ale ja nie bede zamawiał. Chodzi o to że kolega mieszka w Łodzi i kupiłby tam głosniczek. W Częstochowie jest sklep ale ten głośnik który mnie interesuje bedzie dopiero za 3 tygodnie. Pzdr.

[ Dodano: 2005-07-21, 23:04 ]
      Dodam jeszcze że chodzi mi o GDN 27 150 4 SS. Może być droższy niż na allegro bo i tak na to samo wyjdzie. Prócz Łodzi w grę wchodzą także : Pabianice, Piotrków Tryb., Bełchatów. Dajcie znać jak coś wiecie na ten temat (adres sklepu, nr.tel). Pzdr.

Skomentuj

W żadnym z tych miast nie ma oficjalnego dilera. Szukaj w sklepach elektronicznych albo zamów przez www.stx.pl

Skomentuj

lub na allegro u d speakera,przesylka zamiast 25 zł to 7-9 zł zaleznie od wagi,chociaz ja mu wyspalem negatywa jak i on mi...

Skomentuj

W Łodzi raczej nie znajdziesz STXa. Jedyna szansa to giełda elektroniczna na stadionie ŁKSu.

Skomentuj

Witam. Jeżeli chodzi o allegro a dokładniej o "d speakera" to właśnie on ma ten sklep w częstochowie o którym pisałem. Nie pozostaje nam nic innego jak zamówic owy głosniczek na stronie stxa (55zł + 20 za przesyłke) albo pojechać do któregoś ze sklepów podanych na tej stronie (np Tarnowskie Góry). Chcielibyśmy z kolegą przed zakupem głosniczek dokładnie obejrzeć... no ale jak nie da rady to nic sie na to nie poradzi.

Skomentuj

zapraszam na giełde elektroniczną w sobote (na LKS) stoisko 34 przywioze ci na zamówienie bo często jeżdze do Warszawy tel 691 391 631

Skomentuj

Bardzo fajnie. Przed chwilką wysłałem smsa kumplowi jak cos to zadzwonimy i umówimy sie. Pzdr.

Skomentuj

ej a stx to sa tonisle bo na allegro tak sam identyczny glosnik jest pod nazwa tonsil

Skomentuj

absolutnie nie... stx to stx a tonsil to tonsil... jedynie oznaczenia mooga byc podobne...(osobiscie bardziej preferuje tonsila... choc niektore basowki stx`a...)

Skomentuj

Czaruję...
                      X