Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki to model Vify ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaki to model Vify ?

http://www.audiosystem.com.pl/audio_...wiekszenie.jpg

Mam opiskolumny z gazety audio video i piszą ze to jest Vifa 25 mm na zdjeciu widac w gazecie ze jest ekranowana i ma nalepke z oznaczeniami ale nie mogę takich znaleźć Vifa LOGIC DU/0160 DPC04, jaki to jest glosnik moze ktos wie bo w necie nie znalazlem cos ?
    Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
    Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

pewnie jest wykonywana specjalnie dla firmy robiacej te kolumienki i nie dostepna w sprzedazy

Skomentuj

beznadziejne obudowy....

Skomentuj

co ci sie nie podoba w obudowie to ze nie ma frezu i skosuw na kantach
        tak zescie sie usrali na te rzeczy a to wedlug mnie wcale jadnie nie wyglada.

Skomentuj

nie... akurat te glosniki sie nie nadaja do frezow... skosow nie lubie... ale jak stosuje glosniki ze scietymi krawedziami to staram sie to wykorzystac a poza tym te wystajace boki obudowy brzydko wygladaja...

Skomentuj

o ile się nie myli to Avance ....a chyba każdy lamer który choć raz wział do ręki pisemko dla pseudo audofili wie, że Avance zamawie u Vify specjalne przetworniki których nie da siękupić .... Jełśi chodzi o midibasy są to vify z membramami robionymi przez peerleesa , co do kopółki na pierwszy rzut oka skłonny byłbym przypasowac do tego Vifę DX ale nie wiedzieć czemu mieli by zmniejszać ilość otworów z 5 dla 4 ...dziwne

Skomentuj

Zadne midbasy vify z membranami peerlessa tylko to są peerlesy bo mam opis w gazecie. A frezy i pod to robią małe.

Skomentuj

moga robic moga nie robic... bez wiekszego znaczenia te glosniki nie wymagaja frezow a jak juz to okolo 1-2 a nawet nie mm...obudowy tak czy siak wedlug mnie zrobione na odwal sie przynajmniej zaprojektowane...

Skomentuj

glosniki to nowe perełki hds134 nomex czy jakos tak. Kopolka rzeczywiscie wygląda jak DXowa wiem bo mam.

Skomentuj

Czaruję...
                  X