Potrzebny jest mi schemat obudowy do głośników bass 38 cm moc 220 watt 8ohm o raz gwizdek 100 watt były one montowane oryginalnie w zestawach zge250 Tonsil. Mogą być nieoryginalne wymiary obudowy. Dzieki
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Potrzebne wymiary obudowy do głośników Tonsila zge250
Collapse
X
-
ale doceńmy trud :) zarejestrował się, żeby zadać pytanie
ja mam jeszcze lepszy humor (mam wieczór zwierzeń z kumpelą :)) i Ci podpowiem.. spisz model tego głośnika basowego, a potem poszukaj w necie parametrów Qts, Vas i Fs.. potem uruchom WinISD, wklep parametry do programiku.. potem wybierz "Vented". Rozmiar obudowy ustal wstępnie na 100l. I Manewruj Fb aż Ch-ka Ci się posoba.
To tytułem wstępu - po więcej DO KURSU!
Skomentuj
-
http://64.233.183.104/search?q=cache...=pl&lr=lang_pl
"SPRZEDAM: =============================== (700 zł/szt - do negocjacji) KOLUMNY - ZESTAW ESTRADOWY ZGE-250 TONSIL • moc maksymalna 350 W • moc znamionowa 250 W • impedancja 8 ohm • pasmo 40-20000 Hz • efektywność 100 dB • wymiary 500x700x370 mm Jest to zestaw trójdrożny trzygłośnikowy typu bass-reflex. Zawiera głośniki: - niskotonowy GDN 38/250 - średniotonowy GDM 20/150 - wysokotonowy tubowy GDWT 12-19/100 FP Zestaw posiada zdublowane zaciski przyłączeniowe pozwalające na równoległe łączenie 2 szt. zestawów w pary o impedancji 4 ohm. =============================== "
TYle odemnie -> wymiary
Skomentuj
Skomentuj