Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jaka skrzynie polecacie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jaka skrzynie polecacie

czesc witam wszystkich mam do was pytanko ... Jestem w trakcie robienia suba ... zamowliem sobie glosnik na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58284299 ... nie wiem czy to dobry wybor ... powiedzcie mi o jakiej pojemnosci ma byc skrzynia i jaki wzmacniacz ... jak skoncze to dam fotos pozdrawiam

powiedz czym kierowales sie przy wyborze glosnika... a obudowe to sobie sam wylicz wystarczy ze przeczytasz artyuly na stronie glownej i na www.audiomania.info i jeszcze innych stronkach... troszke kreatywnosci a nie kawa na ławe

Skomentuj

jak jeszcze nie zaplaciles to powiedz ze Ci kase ukradli albo cos
      zrezygnujz tego GÓWNA(prosze o niekasowanie)
      poczytaj forum i wybierz za nawet taka sama cene o wiele wiele lepszy glosnik
      Pozdrawiam

(pisze powaznie)

Skomentuj

ja sie nie znam tak dobrze

czesc dzieki za odp ... wiecie ja dopiero zaczynam i zdeczka nie wiem o co chodzi z tym pasmem ... oswieccie mnie prosze ... gdzier mona dostac jakies inne glosniki za taka cene ... zreszta ja polkuje na jakis wzmacniacz chociaz zeby mial 2 X 20 W bo ja mam wielko kaszane ... nie wiem jak sie oblicza ile trzeba musi miec skrzynia pozdrawiam:d

[ Dodano: 2005-07-24, 16:59 ]
        czesc dzieki za odp ... wiecie ja dopiero zaczynam i zdeczka nie wiem o co chodzi ... oswieccie mnie prosze ... gdzie mozna dostac jakies inne glosniki za taka cene ... zreszta ja poluje na jakis wzmacniacz chociaz zeby mial 2 X 20 W bo ja mam wielka kaszane ... nie wiem jak sie oblicza ile trzeba musi miec skrzynia pozdrawiam:d

Skomentuj

<rotfl>
          Po pierwsze: Artykuły na stronie głównej się kłaniają,
          Po drugie: Tasior dobrze pisze jak nie masz tego głośnika jeszcze to go nei bierz,
          Po trzecie: Za tą kase można dostać STX www.stx.pl
          Po czwate: Z wzmakiem 2x20W dużo nie zdziałasz
          Po piąte: Ile masz na wszystko kasy?

Skomentuj

tzn na co ??? bo nie wiem ?? ja juz wlasciwie skrzynie mam ok 20L ja tylko czekam na glosnik niestety juz zamowilem, mam juz zamontowana watoline Br o srednicy 7 cm i dlugosci 5 cm , bedzie dobrze za niedlugo dam fotos , to mowicie ze stx sa najlepsze ?? , jak zrbie tego i kupoie wzmacniacz to zrobie nowa konstrukcje pozdrawieam

Skomentuj

najlepsze?? hmm duzo zaduzo powiedziane.. napewno lepsze od VK...moglbys mi powiedizec co cie sklonilo do kupna tego glosnika?? czy to tajemnica...

Skomentuj

no wygload , moc , wentylowana cewka gumowe zawiweszenie ??i to ze ma Qts idealnie do BR !!ale w sumie to troszke przeplacilem bo juz sobie wlalem na stronke stx!!! ja mowie zrobnie to i kupie wzmachol jakis i zrobie nastepnego suba z stx

Skomentuj

tak naprawde te parametry ze stronki to sie nadaja o kant dupy potluc... stx tez nie jest super ale chociaz parametry sa prawdziwe... moca sie nie kieruj i jak bys mial mozliwosc zo zmierz ten glosnik zanim znim cokolowiek zrobisz...

Skomentuj

TZN JAK MAM GO ZMIERZYC ???

[ Dodano: 2005-07-24, 18:06 ]
                    TY A STX TO TONSILE ???

Skomentuj

PROSZĘ O NIEODPOWIADANIE W TYM TEMACIE.

autor tego tematu nie wykazuje żadnej chęci poprawy. Nie wspierajmy LENISTWA!

Skomentuj

kurwa o co ci chodzi jestem poczatkujacy ciekawe jakie ty miales poczatki huju jebany prosze o pomoc!!!!

Skomentuj

hmm sory! pomyliłem się co do Ciebie... Ty nie musisz się nic uczyć o Audio.. to nie jest priorytet! zacznij od języka polskiego! jak widzę ubogość Twojego słownictwa nie pozwala Ci wyrazić swoich myśli, przez co użytkownicy tego forum mogą udzielić Ci błędnej odpowiedzi. Jeśli Ci zależy na dobrych rezultatach popracuj nad formą językową swoich postów, aby nie kaleczyć szlachetnej idei samopomocy wśród użytkowników tego forum (jak i pokrewnych).

Skomentuj

ehh kolejny jednostrzalwiec zapalony 15 latek ktory nie umie sie zachowac... do ksiazek i z tamtad sie dowiedz co i jak

Skomentuj

Jak nie chce dostać negatywa to niech pogada z kolesiem zeby mu sprzedał lw 800 bo tez go ma w tej samej cenie. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=57518458 Chyba najbardziej sprawdzony alfred. Napewno zagra lepiej niz ten wynalazek co kupił.

Skomentuj

"GŁOŚNIKI TE GRAJĄ BARDZO DOBRZE W OBUDOWACH TYPU BASS REFLEX ( IDEALNIE 25 L ) I ZAMKNIĘTYCH". Pozostawię to bez komentarza (i nie chodzi mi wcale o to, że kolega tego nie zauważył).

Skomentuj

nie wiem o co wam chodzi ?? ja tam sie nie znam ,jestem poczatkujacy!!!! ej a co powiecie na ten wzmacniacx?? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58463296

Skomentuj

pytasz sie o obudowe a juz masz EHE EHE jest git jestes poczatkujacy !!!!!!! EHE EHE SIE TYLKO PYTASZ EHE ?!?!?! twoje wypowiedzi sa ku***** zaje*** EHE !!!
                                    i wez wogole spie**** EHe !!! ???!!!

P.s
                                    tak wygladaja twoje wypowiedzi!!!!
                                    P.s2
                                    Ja niemoge... ale mialem ubaw jak to czytalem,takie tematy sa lepsze niz jakiekolwiek inne z kawalami

Skomentuj

Zamieszczone przez kacperlca
                                      kurwa o co ci chodzi jestem poczatkujacy ciekawe jakie ty miales poczatki huju jebany prosze o pomoc!!!!
                                      Niech tu jakis moderator wkroczy bo poziom forum spada w tak szybkim tepie ze az sie patrzec nie chce.
                                      i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
                                      https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

ano i to jest w tym wszystkim najgorsze :/ ale chociaż MY postarajmy się zachować kulturę... może inni się przystosują? (pobożne marzenie...)

Skomentuj

Czaruję...