Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

co myślicie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

co myślicie

Witam co myślicie o tym amplitiunerze za taką cene : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=57456258

Nie znam tej firmy ale sprzęcik jak za taką kaske całkiem nieźle się prezentuje ciekawe tylko jak to gra... Ogólnie w miare.Pzdr.

Skomentuj

Ja mysle, ze wyglada jak podrobka Panasonica zmieszana z Sony i dodana lekka nutka Yamahy.

Nie wiem, czy zauwazyles, ale jak masz na karcie muz. w kompie lub na wyjsciu z dvd tylko sys. 5.1 (szesc kajbelkow) i nie masz jakims cudem coaxialnego wyjcia digital to zapomnij o audio 5.1

Szczerze mowiac to powiatpiewalbym w jakosc tego Dolby Digital w owym amplitunie.

Skomentuj

niewiem ale spoko

Skomentuj

heh za ta cene tez mnie ciekawi jak to gra:)

Skomentuj

5xTDA2030 w końcówie..... za tą cene to nawet można sie pokusić.Moc tego ampli to 5x15W około.

Skomentuj

o to uz mi sie nie podoba jak mam 5*15,bo za mocne to nie jest wolal bym jakies wzmak kupic:)

Skomentuj

no ja też wiem że mocne to to nie jest ale nie będzie to aż tak głośno grało , bede tym szczegulnie filmy oglądał i troszke muzyki słuchał

[ Dodano: 2005-07-26, 08:41 ]
                ale chyba lepiej zagra od ty satelitek z hipermarketu...

Skomentuj

5xTDA2030 czyli dajmy ze mamy max 5*18W a co jest w stopniu koncowym wyjscia dla niskotonowca ???
                  kami ja juz Cipiosalem za te cene wolalbym uzywanego Sonego!!

Skomentuj

Czaruję...
                  X