Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ALPHARD CW 1202C VS BOSCHMANN ALX-12SP

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ALPHARD CW 1202C VS BOSCHMANN ALX-12SP

alphard 125zl boschmann 199zl.czytajac cale forum doszlem do wniosku ze to sa najlepsze glosniki obu firm. mam wzmaczniacz dysponujacy 220 W RMS.Chodzi mi o najnizsze zejscie.wiem ze to sa szajsowe firmy ale w tej cenie to jako tako napewno gra.co mi polecacie.

200zł - nie opłaca się.. za tą cenę masz SLS12" z Holandii. I wzmak akurat się nada

Skomentuj

SLS'a 12" za 200zł???!!! to zalatw mi takiego! :] na www.akustyk.com.pl chodza po 450PLN...

Skomentuj

http://diyaudio.pl/forum/viewtopic.php?p=50587#50587

Skomentuj

dzięki Maxi, o to mi właśnie chodziło :) napewno wyjdzie poniżej 250zł. ale to już BANKOWO.

Skomentuj

hmmm... ciekawe ale takie dosc niepewne, bo w sumie nie wiadomo czy sie wszyscy zapakuja w 30kg i te ceny jakie dokladnie wyjda...

Skomentuj

to można zrobić drugie zamówienie powiedzmy w 5 osób i zamówić. i w 250zł napewno się zmieścisz

Skomentuj

ale jak juz chodzi o te glosniki to ktory

Skomentuj

co za polityka na tym forum !, trzymajcie sie pytan a nie dokladajcie za kazdym razem swoje 5 gr, pyta o alfreda i buszmena widocze mu sie tak w glowie umailo i chce to wiedziec a nie o jakims sls

osobiscie ciezko mi powiedziec cw slyszalem i niezly glosniczek jak na ta firme za to buszmena nie slyszalem wiec nie bede sypal teoria

Skomentuj

Ja bym wolal buszmena. Wyglada profesjonalnie i jak za te pieniadze to nic pozadniejszego kupic sie nie da.

Skomentuj

Czaruję...
                    X