Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

BEYMA CM15G do auta - prośba o pomoc

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Heh...już chciałem napisać, zebyś mi fAzA sprzedał jeden głośnik po jakiejś promocji, ale widzę że są chętni, to nie będę się już rwał...

Słuchajcie, chłopak chce żeby mu "jebało" (na pamiętam czy tak się wyraziłeś dokładnie). Więc będzie. Niech tylko zrobi porządną skrzynię. Może lubi coś takiego. Na pewno mu tego z glowy nie wybijemy.

A u mnie ma plusa za to, że podał czego dokładnie oczekuje (mimo iż jest to głupie ), gdzie co będzie pracować, a nawet stronę z parametrami hehe :)

Tak więc, fAzA, jak masz miejsce to buduj skrzynkę 200litrów (150 od biedy) i będziesz miał to co chcesz Tylko wzmacniacz to sobie wymień lepiej...

Skomentuj

Ja bym też je sprzedał - 5 i tak tam nie władujesz a tak kupił byś coś pożądnego z takim długim koszem i wielkim magnesem - taki Typowo sanochodowy głośnik do zawodów CA.

LUKASZ - kup se dres :)

Skomentuj

Dlugo takiego topicu nie bylo
        A wogole to byl kiedys ze ktos chcial estradowke do auta wsadzic?

esh0 ja jestem pierwszy w kolejce:P - tylko mi moze za darmo 2 podrzucic sie nie pogniewam, dobra piwo mu postawie

Jestem ciekawy jak długo da sie w takim aucie wysiedziec

Skomentuj

mam przykre wrazenie ze do rozladowania akumulatora gdyz z takim wzmacniaczem...no jak to mowia z gowna bata nie ukrecisz prawda :).. powioem lepiej.. psrzedaj te beymy i kup kilomaxa... no i odpowiednia koncowke mocy z odpowiednia przetwornica.. i wtedy to ci nawet pewnie blachy nie zostana a to smutne bo nie bedzie kadecika nie bedzie jazdy i nie bedzie napalonych 16 no bo jaka poleci na szkielet auta z niezapieknym jak na car audio kilomaxem w bagazniku??

Skomentuj

Bez komentaza zamieniam garnitur na dres hmm do siebei do C5 wsadze z 3 takie beymy bedzie mnie slychac z sasiedniej wsi a jakie panieny na to wyrwe

Skomentuj

Zamieszczone przez LUKASZ
              Bez komentaza zamieniam garnitur na dres hmm do siebei do C5 wsadze z 3 takie beymy bedzie mnie slychac z sasiedniej wsi a jakie panieny na to wyrwe
              nie zapomniaj włożyć do odtwarzacza szlageiru pt. "jesteś szalona":), albo coś z mandaryny:)

Skomentuj

taaaaaaaaaaaaa hir aj goł egen ...

Skomentuj

mandaryna mandaryna mandaryna

Skomentuj

Czaruję...
                  X