Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Który Lepszy ????

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Który Lepszy ????

Siemka.
    Mam zamiar robić kolumny i nie mogę się zdecydować który Wysoki wybrać.

Do wyboru mam GDWK 10/80/T Oraz GDWK 11/100

Chciałbym wybrać ten który będzie lepiej grał.
    Chodzi mi tu o czystość grania, choć wiem że w tym przedziale cenowym to raczej rewelacji nie mogę oczekiwać. No ale fundusze są napięte.

Proszę o poradę, im więcej opini tym lepiej, łatwiej będzie mi wybrać.

Narazie podzro.

to raczej zalezy czego oczekujesz to zupełnie inne głośniki 10/80T to głośnik tytanowy o ostrym brzmieniu (gra wyraziście) 11/100 to jedwabna kopułka która ma bardziej stonowany dźwięk ale jak to tonsil i tak wyrazisty

Skomentuj

10/80T ostry szybki moze nawet za ostry i niektorzy mowia nawet ze czaami zasyczy ale jest tez dokladny i w miare precyzyjny

11/100 troszke bardziej stonowany zasluga ferro szczegółowy mozna dac nizszy podzial znowu zasluga ferro wybor nalezy do ciebie a z czym ma to wspolpracowac?

Skomentuj

No a wspułpracować to będzie z GDN20/80/2 i średniotonowcem tesli ARP-150-00 albo, ale to wymaga większego nakładu pienięrznego jakimś głośnikiem Visaton do tych średnich jeszcze się zastanawiam. Ja byłbym za visatonem no ale zobacze jak finanse się potoczom.

Skomentuj

11/100 tesala jest raczej stonowana i bez krzyliwosci!!!!
          pozatym 11/100 i arp to pewne polaczenie no chyba ze lubisz zrobic cos nowego

Skomentuj

Jeef 10/80/T to wydatek około 90PLN a 11/100 to około 50PLN i widziałem wczoraj, że koleś jeden ma na allegro. Jest więc dość poważna różnica w cenie tych głośników.
            Poza różnicą w cenie i dźwięku, 11/100 możesz sobie trochę niżej obciąć i uwolnić od pracy średniaka w pewnym zakresie.

Skomentuj

Czaruję...
            X