Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

tani nie duży subek do samochodu

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

tani nie duży subek do samochodu

Witam chce sobie zrobic suba do auta jak w temacie ma być tani i nieduży jaki najlepiej głośnik myśle o 20cm max 25 główny podejrzany to lw800 moze coś innego ale nie drogiego a jak lw to w ile litrów go wsadzić i jaki br?

Ile to jest "tanio"? Ile litrów to "niedużo"? Tanio i niedużo to jest ES (HS) 200 w 20 litrach.

Skomentuj

o tak za jakies 700 zł mozna zrobic naprawde fajnego suba a co do lw to pomysl i rusz swoja glowka wystarczy popatrzec na dzial konstrukcje!!!

Skomentuj

Albo gotowa aktywna tuba alfreda 250zł,hi,hi...dobrze lacharke modeluje ;]
        PZDR

[ Dodano: 2004-09-07, 13:51 ]
        Lukasz znowu rozrabiasz?

Skomentuj

tani głośnik to do 50pln a nie duza obudowa to tak do 30litrów nie mam kasy zeby kupic suba za 700pln chce sie pobawić za małe pieniądze

Skomentuj

No to chyba sie nie pobawisz,sam lw normalnie ponad 30zł kosztuje a gdzie reszta?Lepiej poczekaj na rente babci...
            PZDR

Skomentuj

tani głośnik to do 50pln
              to może dozbierasz trochę, na coś porządniejszego bo w tej cenie to LW 800, ale to ciche i nic specjalnego, ale w tej cenie to ogólnie brak wyboru:(
              chce sie pobawić za małe pieniądze
              to kup pół litra

Skomentuj

na głośnik moge wydać do 50pln plyty mam reszty nie licze rura to pare zloty jakis zlacze sie kupi chodzi mi o to zeby jakis glosnik wybrac i w jaka bude go wsadzić?

Skomentuj

wejdź sobie w gotowe projekty i poszukaj coś na lw800,powinno sie w cenie zmieścić
                  PZDR

Skomentuj

albo 23/120/4SC (stx to typowy głośnik do Bass reflex) ma ładny twardy bas żadnego mulenia. do wozu tez się nada.... stx'a nix nie rusza.... zniszczyć go to sztuka (jeszcze spalić cewki w stx;sie mi się nie udało a probowałem....

Skomentuj

mam uraz do STX chyba zostane przy lw 800 ale w ile litrow go wsadzic?

Skomentuj

Chyba ok 30 :P bylo juz wiele projektow na lw , spytaj sie kogos kto robil takie cos moze Ci odstapia projekty :] Pozdrawiam

Skomentuj

wsadz w 32 litry, zestroj kolo 43 Hz (jak to ma w aucie grac i lubisz glosno daj port 6 cm srednicy), jak wolisz ciszej to daj 5 cm srednicy portu i nizej zestroj, lekkie wytlumienie fryzelinka i bedzie git

Skomentuj

slyszalem lw 800 w 15 litrow br 5 cm fajnie gralo dosc twardym basem mysle ze nie dam wiecej jak 25 litrow ale jeszcze sie zastanawiam czy nie kupic lw 1000? co wy na to ?

Skomentuj

Zamieszczone przez fpl
                              tani głośnik to do 50pln
                              to może dozbierasz trochę, na coś porządniejszego bo w tej cenie to LW 800, ale to ciche i nic specjalnego, ale w tej cenie to ogólnie brak wyboru:(
                              chce sie pobawić za małe pieniądze
                              to kup pół litra
                              Kurcze raz ktos pisze ze LW 800 jest głosny raz ze jest cichy :) niech ktoś w koncu powie czy on gra głosno czy cicho tak naprawde bo zastanawiam sie nad kupnem tego Alfreda :)

Skomentuj

lw800 w b-r daje czadu, nie dawałbym mu więcej jak 26l netto, pozdro!

Skomentuj

Trzeba se prawde powiedzieć-LW bardzo głośno....DUDNI!!!A nie gra,syf!
                                  PZDR

Skomentuj

Przypuszczam, że dużo zależy od akustyki pomieszczenia w którym słuchamy muzyki!

Skomentuj

mam juz glosnik bylem na gieldzie we wrocku kupilem za 30pln teraz tylko obudowa

[ Dodano: 2004-09-14, 17:42 ]
                                      doradzcie mi jaki br w katalogu Visatona dla glosnikow 20cm zalecaja rurki 5 i 6 cm a nawet 7 jaka srednice dac do okolo 25litrow?

[ Dodano: 2004-09-15, 17:31 ]
                                      to jaką rurke wsadzić

Skomentuj

No fajnie głośnk za 30zł bosko normalnie chyba juz bym wolał tego lw a teraz sie dowiesz ze parametry głośnika to nie tylko moc i ze zmarnowales 30zł

Skomentuj

Czaruję...
                                        X