o tej dziurze to nie musisz mi pisać, bo wiem, trochę się już na forum siedzi, ale teoria z praktyką czasem się mija, jeszcze nic nie robie, ale się poważnie zastanawiam. Chciałem zrobić kolumienki które będą robić rzeźnie basową, koleś jakby posłuchał to zaraz pewnie by je ode mnie kupić
On ma manie basu, zresztą ja też zaczynam dostawać;-) Podłączałem tego lw800 i po małej korekcji korektorkiem gra oki, powiedziałbym do przyjęcia, nie razi w uszy, ale siódmy cud świata to też napewno nie jest:-) Tylko zastanawiam się jak podłączyć dwa do jednej zwrotnicy, kolumnami się jeszcze nie bawiłem więc jestem zielony. jak miałbym dwa lw i zwrotnice dwu drożną to ++ i -- na niskio-średnie(4ohmowe i dałoby to wtedy 8, zwrotnica byłaby siakaś gotowa 8ohm)??
p.s. miałem już różne plany na kolumny, ale nie powypalały z różnych powodów, tak to w życiu, a teraz za dużo kasy nie mam, dlatego zastanawiam się nad takim rozwiązaniem. Do techno chyba byłoby fajne:-)

p.s. miałem już różne plany na kolumny, ale nie powypalały z różnych powodów, tak to w życiu, a teraz za dużo kasy nie mam, dlatego zastanawiam się nad takim rozwiązaniem. Do techno chyba byłoby fajne:-)
Skomentuj