Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Co do gdwt?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Co do gdwt?

Mam dwa głośniki gdwt9/40/6 i chciałbym z nich zrobić monitorki myślałem o arn150 tylko nie wiem czy można go tak wysoko ciąć ?
    co wy na to?

ponoc stx to straszna lipa jesli chodzi o wysokie tony :( lepiej wymien na jakiegos tonsila

Skomentuj

Zamieszczone przez michone
      ponoc stx to straszna lipa jesli chodzi o wysokie tony :( lepiej wymien na jakiegos tonsila
      GDWT9/40/6
      Tylko że nie ma takiego STX'a tubowca, panie michone :P

Skomentuj

Fajna dysputa.
        Piwo podać?Czy cole?

Skomentuj

tuby to syf słyszałem w altusach <lol>, sprzedaj je na allegro i za tą kasę + dołożenie kilkadziesiąt złotych możesz mieć już nowe GDWK 9/80 np... albo Tesle ARV...

[ Dodano: 2005-08-15, 21:31 ]
          Zamieszczone przez umberto
          Fajna dysputa.
          Piwo podać?Czy cole?
          przepraszam forumowiczów, nie powtórzy się już z mojej strony

Skomentuj

Dj SMS, no coś Ty!To nie co Ciebie!Tak ogólnie na temat tub.;]

Skomentuj

dzięki za rady będe próbował się go pozbyć, a w razie czego na siłe co możecie jednak poleciś jakiś głośniczek stx?

Skomentuj

gdwk 11/200/aj jednak za niewiele wieksze pieniadze mozesz miec 11/100tonsila badz arv`ke...(ps ja bym stawial na arv`ke przynajmniej nie ma szopki z kosmicznymi rozbierznosciami parametrow)

Skomentuj

Sory ale gdwt odrazu skojarzylo mi sie z stx :P moze dlatego ze ciagle na forum gadaja o stxsie :) przepraszam jeszcze raz :) ale i tak mialem racje zeby wymienil na jakiegos tonsila :) a to nie jest czasem tubka stxa ? http://www.stx.pl/index.php?vMenu=2&...m=2&vSubPage=8

Skomentuj

Czaruję...
                  X