Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mini-sub

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

ostatnio widziałem jak ktoś na allegro puścił wyzej wymienionego blaupunkta za 140zł używnego.

Skomentuj

magik, w pewnym sensie można się z tym pogodzić. Ale co do tego 1562Q to nie kupisz za 60zł wzmaka o mocy 60W a to z tego względu, że jak jest to na koncówkach z radia a jak ma przetworę to dużo mocniejszy i za waty trzeba płacić. W sumie niewiem, napewno philips ładuje je do jakichś wzmaków (wkoncu po to są) ale ja się z takim nie spotkałem.

A to o czym piszesz, to czysta podstawa - wystarczy dławik, i odpowiednie prowadzenie masy - dlatego pisałem, że budowa przetwornicy to nie byle co...

Skomentuj

no podstawa, ale tak jak
        opisałem sie kończą plany zapaleńców :)
        a później narzekają,
        że nikt nie przestrzegał przed problemami,
        a wszscy tylko mówili, że taniej.. :]

Skomentuj

magik, masz racje. Z tym, ze ja sie nie "zapalilem" :)
          Po prostu chce "zrobic", nie "kupic". Kupic moglem juz dawno. W zeszlym tygodniu kupel podrzucil mi Magnata 360 za 100 zl... ale jakos nie chcialem tak na gotowo. Lubie sie pomeczyc i pokombinowac, a jeszcze bardziej satysfakcje, ktora potem nastepuje. Ale generalnie - jeszcze raz - masz racje :)

Skomentuj

Magnata 360
            ja też bym go nie chciał :) spoko, jak już zmęczysz tego wzmaka do samochodu,to zrobisz tutorial jak sie to robi i zamieścisz na forum.. i będzie z tego nauka dla wszystkich..

Skomentuj

Czaruję...
            X