Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Hertz ES 300 ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Hertz ES 300 ?

Czesc! Od 4 miesiecy mam w aucie głośnik firmy Pioneer TSW - 306 C i w ogóle nie podoba mi sie jego brzmienie, gra dosc dziwnie. Gra on na wzmacniaczu 120 RMS ale ostatnio sluchalem jak grał na 280 W i jest jedynie glosniej, bas ten sam. Czy opłaca mi sie zmienić go na ES 300? Ile wołać za tego Pioneera ? +/- 200 zł ?!?

Czy opłaca mi sie zmienić go na ES 300
    oj tak, pod warunkiem ze zmienisz też wzmak, bo 120rms to es300 połknie na przystawke.. na danie główne potrzeba mu dużo więcej.

pionierki to bardzo słabe suby, moim zdaniem oczywiscie.

Skomentuj

Prawde mowiac pod ten wzmacniacz polecil bym JBL GT4-12 bardzo udany glosnik jezeli chodzi o ca .

Skomentuj

Mi ten pionek tez wcale nie przypadl do gustu. Spotkalem sie z opinia ze czasami es300 potrafi sie troche pogubic w zbyt duzej br, es250 natomiast ludzie bardzo chwala (sam go niestety nie mialem).

magik
        Jednak zdecydowalem sie na BSW124II. (dzieki za zainteresowanie tematem).
        i-AMP ,i-PSU, i-SMPS, i-KTO TAM WIE CO JESZCZE
        https://www.facebook.com/IAMP-260036317687611/

Skomentuj

Wzmacniacz napewno zostanie zmieniony wiec nie kierujcie sie obecnie jego moca. Po dluzszym namysle doszedlem do wniosku ze jezeli mam budowac car audio w aucie to zrobic to raz a porzadnie. W koncu bedzie mi to sluzyc przez wiele lat. Max to 600 zl na glosnik. Tak wiec ... ES 300 ?!? I ile jest wart ten Pionner wedlug Was?

Skomentuj

A bsw ???

Skomentuj

daj go za 200 lub cos podobnego
              ES bedzie OK :P
              ciekawym głosnikeim jest tez ravemaster bsw 10' za 240 a 12' za 380 zl :p

DALEX1 ale za to masz doplaty unijne

Skomentuj

Czaruję...
              X