Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Alcone Acoustic ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Alcone Acoustic ?

Co to wogole za firma bo nieznam, niby lepsza jakas, ale cos jak peerless czy nizej czy wyzej półke ? A i zna ktos strone producenta bo nie moglem znaleźć, dystrybutorów to tak a producent?
    Bo podsunięto mi taki projekt co o nim myslicie ??
    http://www.artonaudio.com.pl/plan%20...20projekt.html
    Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
    Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

kiedyś był na forum ktoś z acoustics'a o ile mnie pamięć nie myli i go strasznie zjechaliśmy.. no ale momento.. poszukam tego wątku, bo już zapomniałem..

[ Dodano: 2005-08-17, 23:47 ]
    http://diyaudio.pl/forum/viewtopic.php?t=3957&start=0
    to ten wątek ale ni jak sie ma do Twojego zapytania więc sory wielkie.. ale pamięć to ja mam dobrą ale krótką niestety.

pozdro.

Skomentuj

ceny masz na akkusie, a co do głośników to nie wiem, niby droższe od Peerless HDS, no i jedyne co można jeszcze powiedziec to ładny wygląd.

Skomentuj

alcon to kasa sama w sobie ich glosniki lacza niesmawita technologie wytwarzanai membran z aluminium + precyzja wykonnia ktos kto je widzial wie o co chodzi

przy tym glosniki zwaszcza nisko srednio sa piekielnie terudne w aplikacji ostre szczegolowe szybkie nie wiem co moge ci jeszcze o nic napisac

glosniki raczej dla ludzi ktorzy wedza czego chca ps sam ma dwa w swoich kolumnach

Skomentuj

LUKASZ, czy w twooim podpisie nie powinno być tak:
          scan speak D2905/9900 REVELATOR + 2 x alconeAC5.25HE-S + 2 x scan speak25W8565-01 bo takiej vifki nie ma

Skomentuj

za dol odpowiada wifka ale widac zla nazwe skopiowalem

Skomentuj

skopiowalem swoja odpowiedz z elektrody, moze komus sie to przyda:

Alcone nazwa nadana w 1998 roku serii glosnikow i kolumn oczywiscie aluminiowych. Zostala stworzona przez niemiecka firme RCM akustik znana z niemieckiego rynku hobbystycznego.

Skomentuj

Czaruję...
              X