Pytanie kieruje do osob ktore mialy stycznosc z tymi glosnikami. Ktory polecacie ?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
ES 300 czy ES 250 ?
Collapse
X
-
Dzieki wszystkim za zaangazowanie :) Chce poprostu kupic cos co zacznie w koncu grac. Szkoda ze nie widzieliscie mojej miny gdy po zakupie TSW - 306 C czytalem kolejne posty w ktorych jasno bylo napisane ze on poprostu nie gra. Nawet modlitwy nie pomogly...
[ Dodano: 2005-08-18, 11:56 ]
Wisnia - do auta
Skomentuj
-
Jak stać na pieprz to i na cebule.
Różnica w cenie es i es 300 nie wielka.Litraż też nie stanowi wielkich rozbieżności.Jedyne co rózni obydwa głośniki to to że 250 szybciej się "kończy" i nie ma takich zdolności do masażu jak starszy brat.Jak masz warunki do bierz es300 i głowy nie kręć.Podaj mu minimum 300W to zaznasz oberwania żołądka.Jak za taką cene to jest bydlak a nie głosnik.Sam mam i już parę razy sie miałem z nim rozstawać ale jednak powiedziałem nie.
Ma u mnie dożywocie.
Skomentuj
-
Hygh. Nie zamierzam doswiadczyc oberwania zoladka - cos takiego oferowal Pioneer. Jestem juz stary ( 21 l) i oczekuje jedynie milego dla ucha brzmienia. Miejsce jest, kase sie pozyczy, wiec =====----------> ES 300 :) Dzieki
ps. a moze jakis STX ?!?
[ Dodano: 2005-08-18, 12:39 ]
Umberto - a tak w ogóle to jaki litraz zamknietej? Mam cos kolo 50 l :]
Skomentuj
-
hej a przypadkiem ten model beymy nie jest 8ohm?
http://www.elmuz.com.pl/beyma/12br70.htm
wiec jak to wsadzic do auta??
Skomentuj
-
nie tak dawno mam gdzies ta konstrukcje jeszcze
glosnik na zwyklym tda bryka jak szalony w pokoju ruszaja sie doniczki a glosnik wogole nie wykazuje sladow pracy naprawde fajny woofer w samochodzie jedyne co moglbys zrobic to zabezpieczyc membrane jakims zadkim lakierem moze bytc nawet najzwyklejszy rozrzedzony nitro al i tak nie musisz glosnik gra od 35-60 l Br closed sie nei nadaje
Skomentuj
Skomentuj