Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki materiał na maskownice?????//

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaki materiał na maskownice?????//

Witam.
    szukam materiały odpowiedniego do maskownicy (podobnego do stosowanego w kolumnach). Byłem w sklepach z częsciami audio i z tkaninami lecz nie udało mi sie go znaleźć. Czy jest jakiś zamiennik??

w zalaczniku artykulik ktory kiedys pisalem na stronke do dzialu wasze artykuły

[ Dodano: 2004-09-08, 14:23 ]
    o maskownicy oczywiscie
    Załączone pliki

Skomentuj

Na akkusie ostatnio taki kupowałem.

Skomentuj

material nazywa sie żorrzeta chyba....sory jak zle napisalem.....

Skomentuj

czy ktoś wie gdzie kupić taką siatke jak tu
          Załączone pliki

Skomentuj

ja wiem gdzie mozna ja kupic a co do materialu to umnie nazywa sie to tkanina dzwieko przepuszczalna

Skomentuj

Sound Wave, a to niesą metalowe??

Skomentuj

tak to taka metalowa siateczka ale nigdzie jej nie widziałem....

Skomentuj

No to biegnij do sklepu ogrodniczego-kiedyś widziałem tam podobną siateczke-gęstą,o struktórze plastra miodu.Była wykonana z taśmy stalowej jakieś 3-5mm.Jakbyś pomalował na czarno to może by była.

Skomentuj

siatka ta dostepna jest w dexonie w cenie 75 zl za 0,45*1m w czarnym kolorze

Skomentuj

to za tyle to niech sobie ją wsadzą.... poszukam w ogorodniczych....

Skomentuj

hmm jejku a ja taka siatke zmasakrowalem jak wymienialem wysokotonowki w moich ldmkach jojku nie wiedzialem ze to takie drogie naszczescie udalo mi sie ja mlotkiem wyklepac :) i jest (prawie) jak nowa:)

Skomentuj

moze poszukaj w tuningowych od auta to teraz bardzo popularne ..alu i stalowe sa :)

Skomentuj

Sound Wave mam blache perforowana jeszcze.
                            W mojej konstrukcji to widac.
                            Zwykle siatki plecione moga brzeczec.Spiekane sa dobre ale tak samo jak blacha drogie.
                            Dystrybutorzy robia problemy z zakupem jednego arkusza (mniej nie sprzedaja a arkusz ma 1x2m) i do tego jedzie to na ciezkiej palecie i spedytorem z ktorym maja umowe (dlatego koszt dostarczenia jest wysoki).

Skomentuj

chyba jeszcze - dyderon uzywają :)

Skomentuj

juz znalazłem 16 zł za 0.5na1m

Skomentuj

fajna siatka jest na filtrze powietrza od tira i troche jej jest :) na zuzytym moze byc troche brudna trzeba umyc zuzyty dostaniesz w kazdy serwisie ciezarowek za darmo jeszcze na pozegnanie pokiwaja :)

Skomentuj

Czaruję...
                                  X