Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jak zamontowac ...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jak zamontowac ...

Jakie macie propozycje do zamontowania glosnika car-audio do normalnej skrzyni z mdf-u, ja mysle nad pierscieniem ale czy to bedzie dobrze gralo jak glosnik bedzie cofniety do srodka obudowy ?? mysle jak zamontowac te http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61217177

gdzie znajde parametry glosnikow Dibeisi ? oni wogole maja strone WWW ?? :/ ladnie wygladaja i wogole ale tak jakos tajemniczo sie koncza informacje o nich :(

w przypadku glosnikow tej firmy to nie znajdziesz parametrow bo nawet producent ich nie zna... kazdy glosnik wypada inaczej w pomiarach SW

Skomentuj

Zamieszczone przez wisnia
      w przypadku glosnikow tej firmy to nie znajdziesz parametrow bo nawet producent ich nie zna... kazdy glosnik wypada inaczej w pomiarach SW
      jak to Sound Wave mierzy a Dibeisi nie umie ?? :P ladne robia glosniki a te wyzsze modele wcale nie takie tanie..

No to loteria przypatrzcie sie uwaznie i powiedźcie mi jaka bude do tego ... zobaczymy kto blizej trafi

Skomentuj

SW speaker workshop
        SW sound wave

ale z kontekstu mojej wypowiedzi to raczej speaker workshop

Skomentuj

Zamieszczone przez wisnia
          SW speaker workshop
          SW sound wave

ale z kontekstu mojej wypowiedzi to raczej speaker workshop
          ja wiem wiem, ale ze duza firma nie robi pomiarow a nasz foRUMowy kolega (na przyklad) robi...

dajcie propozyje jakie wymiary budy zrobic... BR czy closed ?

Skomentuj

a to ma być do samochodu czy do domu??

Skomentuj

Zamieszczone przez zajaranyy
              a to ma być do samochodu czy do domu??
              do domu... w miare mala obudowe bym chcial do tego...

Skomentuj

Muszę Cie zmartwić; takie cosie się do domu kompletnie nie nadają, ale skoro się upierasz to obudowa zamknięta (taka jaką bedziesz chciał, wielkość specjalnie nie bedzie miała znaczenia bo zepsuć nie na czego), basu z tego i tak nie bedzie

Jeżeli jeszcze tego nie kupiłeś to lepiej pomyśl nad jakimi starymi unitrami czy tonsilami , na allegro chodzą czasm po 50-80zł (w stanie grającym http://allegro.pl/search.php?string=...8990&country=1 ) na pewno lepiej na tym wyjdziesz

Skomentuj

basu to niewiele mialo ale za to reszta pasma byla calkiem calkiem.
                  http://www.elektryk.info/tematy_13.htm

Skomentuj

bo chlopaki ja chce z tych glosnikow zrobic boom boxa w tym ta rzecz ale to miala byc niespodzianka :) nie wiem czy warto robic 2-way.. mialo byc tanio, tzn i tak bym wtedy kupil mid-wofera z allegro z wyprzedazy za 7zł + piezak alpharda jakis

Skomentuj

Czaruję...
                    X