witam, jakis czas temu skonczylem moje kolumienki regalowe. cos ala monitorki. na glosnikach STX 80w ss, i tak po odsluchu stwierdzilem ze jak na te glosniki i na moc to bas powinien sie troskz elepiej wydobywac..ale chdzi mi w sumie o dwie rzeczy czy byc moze wytlumienie w srodku jest za grubo i za duzo jego jak na obudowe BR. zastosowałem do wytlumienia watoline do kurtek pkowanych. w sumei wyszło mi jej około 6-8cm..grubosci..czy to byc moze dlatego...??
i kolejna sprawa...to kable jakie zastosowałem w srodku. mianowicie gdzieś kiedyś wyczytałem na jakiejś stronce o tematyce DIY, ze stosowane są "plecionki" mianowicei kable przeplata sie wzajemnie w postać tak jak by warkocza...tak tez zrobiłem...splotlem je tak jakby w warkocz..od wysokotonowego razem z basowym...czy to tez moze mic cos wspolnego..
poradzice cos...
i kolejna sprawa...to kable jakie zastosowałem w srodku. mianowicie gdzieś kiedyś wyczytałem na jakiejś stronce o tematyce DIY, ze stosowane są "plecionki" mianowicei kable przeplata sie wzajemnie w postać tak jak by warkocza...tak tez zrobiłem...splotlem je tak jakby w warkocz..od wysokotonowego razem z basowym...czy to tez moze mic cos wspolnego..
poradzice cos...
Skomentuj