Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

AUDION

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

AUDION

witam mój kumpel mam mały problem z wybraniem głosnika który byscie polecili

1) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61796382

2) http://www.stx.pl/index.php?vMenu=2&...=0&vSubPage=56

Który polecacie prosze o mała wypowiedz

zdecydowanie stx bo masz przynajmniej parametry o jakosci dzwieku sie nie wypowiadam

Skomentuj

Co za masakra to zolte cos .... Co ma na celu obudowanie magnesy w puszki i kratke wentylacyjna, w srodku i tak normalny megnes siedzi, a jak juz widze ze 400W chyba to slynne PMPO:)

Skomentuj

najbardziej mnie smiesza komentarze jakie otrzymal osobnik ktory to sprzedaje :) podejrzewam ze srednia wieku osob ktore to kupuje to 15 lat...

Komentarz taki a nie inny za szybka super przesyłkę,głośnik rewelacja ! ! rzeczywiście niskie tony są BARDZO POTĘŻNE ! ! super sprzedawca + super sprzęt= super interesy.POLECAM WSZYSTKIM ! DZIĘKUJĘ

same pozytywy normalnie brac w ciemno

Skomentuj

Marku akurat PMPO tyczy się zasilacza od wzmacniacza - ale mniejsza z tym - wiadomo o co chodzi i popieram "pomarańczowa rewolucja"
          Mi się zdaje że już był poruszany temat tych głośników Audion na DIY

Skomentuj

michone ty mnie tu nie obrażaj... :P Ale cewka też jest wielka - 1,5".

Skomentuj

nie chce juz zakładac nowego temetu wiec wale tutaj wiec juz kumpel zamówił stx GDN-27-150 ma jeszcze jedno pytanie czy filtr opłaca sie robic samemu czy lepiej kupic gotowego od stx

Skomentuj

zalezy do czego?

Skomentuj

do subwoofera na stx 27-150

Skomentuj

tylko filtr aktywny...

Skomentuj

Czaruję...
                    X