Jakto w każdj obudowie bedzie grał tak samo dziwne troche. A tego SPL'a to on wcale nie ma dużego. W sumie to po co komu taki głosnik, jedynie chyba tylko dla szpanu.
na przyklad dla szpanu albo dla checi posiadania czegos oryginalnego,
mozna tak dumac tez po co komu ferrari jak moze podkrecic subaru i bedzie mialo lepsze osiagi od kazdego ferrari- nie wierzysz patrz nowe GT i artykul o subaru ktore przyspiesza do setki w 2.5s !!
nikt mi nie powie chyba ze gdyby dostal go za darmo to by wywalil na smieci ;] majac go mozna sie szczycic samym posiadaniem tego cacka..... mozna se wyobrazic zrbiony fajnie stelaz pod niego i ustawiony na nim jack hammer w pokoju, kto nie wszedlby to sie bedzie pytal co to, skad to i do czego;]
Mógł bym wystawy w domu robic a ludzie by mi za to płacili :)
A tak mówiac szczeże to jest on nie praktyczny duża waga, zreszto sam jest duzy i czymś go trzeba napędzić (napewno nie mostkiem tda ), poprostu glośnik dla bogatego snoba. Jedynie gdzie bym mu widział rozwiązanie to estrada, ale i tam chba ma za mała efektywnosc, chociaż żeby go wsadzić w tube. No Hamer w tubie
estrada??!!
to dobre :)
BTW jak ktoś ma kase to jego sprawa jak ją wyda...
przykład z Ferrari jest dobry :)
Kupując Ferrari nie kupujesz wozu tylko legende , stajesz się kimś wyjątkowym ,tu jest podobnie...
No może i tak ale to z miłosci do samochodu, który ma bogatą przeszłość a hamer to tylko nowinka techniczna, więc porównanie do legendy raczej nie jest na miejscu :]
Bardziej by pasowało porównanie hamera do rakiety, albo jakiegoś samochodu koncepcyjnego
pnoc producent przesadzil ze sztywnoscia zawieszenia stawiajac glownie na spl
co ma SPL do sztywności zawieszeń ?? przeciez to są zupełnie niezalezne parametry. SPL zalezy jedynie od stosunku BL/mms i powierzchni czynnej membrany co ma do tego CMS ??
cel osiągneli - wszyscy z fotum wiedzą już o tym głośniku i co ważniejsze o firmie...
niezła reklama...
qrna tego odcinka Pimp My Ride nie oglądałem :(
Skomentuj