Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio w skuterze

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Audio w skuterze

Witam

Chciał bym sobie założyć audio w skuterze (12V) co byście polecali oczywiście żeby grało myślałem o jakiś gwizdkach tubowych i wzmacniaczy 2x80 czy to wystarczy oczywiście coś za przyzwoitą kasę

Dzięki

Słuchawki i odtwarzacz mp3 lub discmen.

Skomentuj

Ja śnie?Czy to na jawie?

Skomentuj

umberto, zerknij na mój post o IT mds 08'' mam problem bo niby w 15 closed sie dławi.. :(

[ Dodano: 2005-09-04, 21:31 ]
        sory za offtopa

Skomentuj

Zamieszczone przez umberto
          Ja śnie?Czy to na jawie?
          właściwie nie napisał jaki to skuter (yamaha, peugeot, vespa czy cóś...) ale montowanie audio na jawce to też chory pomysł...

Skomentuj

Zygmunt, co masz do jawki ja też ma taki sprzęt :).
            Oto foto

Skomentuj

Proponuje Blaupunkt gta 2100 zmostkowany i sub na cw1202c w....... plecaku.
              :)

Skomentuj

Hehe z tym plecakiem to dobre:P hehhehe:P

Skomentuj

sub na cw1202c w....... plecaku.
                  :)
                  no po prostu tylko to opatentować:P)))))))))
                  jak miło znów tu wrócić

Skomentuj

A może kino motorowe (zamias domowe) i zestaw 5.1 :)

Skomentuj

myślałem o jakiś gwizdkach tubowych i wzmacniaczy 2x80
                      tego troche nie rozumiem, co on chce, gwizdki i co?? wzmacniacz 2x80?? I to wszystko?

Proponuje Blaupunkt gta 2100 zmostkowany i sub na cw1202c
                      heh i ten akumulatorek padnie mu w....3 min

steler, Poczekaj jeszcze z 5,6 lat jak zrobisz sobie prawo jazdy, jeszcze nastepne 6 az zarobisz/kupisz sobie auto i wtedy zrobisz sobie audio.... a narazie tak jak radzi ŁukaszN, mp3 player.....

Skomentuj

a może stuningować nieco kask?

Skomentuj

Zamieszczone przez Dlugi!
                          jak miło znów tu wrócić
                          WItamy, witamy jak sie tam sprawuja kolumny na STX ach ??:)

Skomentuj

a ja widzialem taki program na vivie czy jakos tak "pimp my bike " :P
                            tam kolesiwoi zrobili przyczepe do roweru i mial tam dvd i suba jakoegos wzmaka jeszcze i pare innych bajerow :P nie wiem z kad zasilanie wzieli .... pewnie dynamo :]

Skomentuj

byl tam w sordku akumulator

a program nazywa sie "pimp my fahrad" czy jkos tak autorstwa niemcow

co do audo w skuterze to w sklepach ze sprzetem do motorow mozna dostac specjalne glosniki przeznaczone do montazu na motoprze glosniki w szczelnych obudowach koszt to cos kolo 90 zł ale czym to zasilisz jak dasz rade podlaczyc jakies radyjko moze byc przynajmniej kiepsko i glupio ale jak ktos lubi

ps zawsze mzoesz zaiwestowac w jakis kask wyposazony w dzwiek 5,1 DD lub nawet system leciwy pro logic

ps pomysl jest glupi

Skomentuj

ps pomysl jest glupi
                                BARDZO GŁUPI!!!!!!!! Już jeżdzą na tych odkurzaczach tak jak dla nich by byla cala droga, zrobia karte motorowerowa czesto nie majac pojecia o przepisach i zachowaniu sie na drodze a co dopiero jak wsadzi sobie sluchawki w uszy czy jakies glośniki i nic i będzie słyszal....nawet klaksonu.

Dla mnie poroniony pomysł!!!!!

Skomentuj

ale subwoofer w plecaku to moj pomysl. Jesli bedziesz chcial go wykozystac sprzedam Ci do tego prawo za 50pln za jedna sztuke :)

Skomentuj

Zamieszczone przez ruthi7
                                    ps pomysl jest glupi
                                    BARDZO GŁUPI!!!!!!!! Już jeżdzą na tych odkurzaczach tak jak dla nich by byla cala droga, zrobia karte motorowerowa czesto nie majac pojecia o przepisach i zachowaniu sie na drodze a co dopiero jak wsadzi sobie sluchawki w uszy czy jakies glośniki i nic i będzie słyszal....nawet klaksonu.

Dla mnie poroniony pomysł!!!!!
                                    Ale ty pitolisz boże... Nie pisz tak ogólnikowo bo równie dobrze o głupich kierowcach samochodów można by powiedzieć tak samo. To, że nie znają dobrze zasad ruchu jest spowodowane tylko i wyłącznie tym, że egazminatorzy poprostu beznadziejnie łatwo przepuszczają ludzi na testach...

Skomentuj

To, że nie znają dobrze zasad ruchu jest spowodowane tylko i wyłącznie tym, że egazminatorzy poprostu beznadziejnie łatwo przepuszczają ludzi na testach...
                                      A mnie sie wydaje ze to nie wina egzaminatora tylko ich wyłacznie. Egzaminator nie "wleje" im zasad jak maja sie zachowac na drodze. Dla wlasnego bezpeczenstwa to na ich miejscu nauczyl bym sie sam,i nie zganial na egaminatora.
                                      A co do uogolniania, zgodze sie z tym ze glupoty na drodze nie brakuje, ale jest ona wprostproporcjonalna do wieku urzytkowników na tej drodze, a takich młodych na tych pyrpyrkach jest coraz wiecej....

Ale sie off top zrobil :]

[ Dodano: 2005-09-05, 15:24 ]
                                      Ja nie mowie ze ja jestem stary wyjadacz, tez rozne rzeczy sie robilo jak zdalo sie zaraz prawko, ale w miare sie trzymalem ogolnycg przepisow. Ale to co ostatni robia "gangi" skuterowcow to looo, świat jest ich, włacznie z droga :/

Skomentuj

a ja was zagne :) u mnie po miescie jezdzi gang scuterzystow :) normalnie taki nfs:ug :) neony podskuterami na poczatku mnie to smieszylo ale jak podjechalem pod sklep a tu obok mnie podjezdzaja4 skutery w tym jeden z zamontowanym radiem to mnie rozbroilo :) i tak sobiejezdza radio i poszli

Skomentuj

Czaruję...
                                        X