Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Info na temat Signat H13 + T2

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Info na temat Signat H13 + T2

Hej! Wie ktos z Was przypadkiem gdzie mozna znalezc jakiekolwiek info na temat tego zestwawu glosnikow ( parametry, wymiary h13). Z gory dziekuje za pomoc.

Moj wybor padl chyba na ten zestaw. Bedzie grac? Bedzie lupac? Bedzie ok ? :)

http://www.signat.at/ i poniuchaj,ja znalazłem tabele z danymi.

Skomentuj

na zdrowy rozum jak ma lupac z 13 cm glosnikow ? moze grac , ladnie grac czysto. Du lupania to sobie "tupe" zamontuj

Skomentuj

Z tym lupaniem to byl oczywiscie zart

Skomentuj

z zestawow odseparowanych zposrod uzytkownikow ktorych stac naglosniki w granicach 300-500 zl to najwieksza renoma cechuja sie zestawy HERTZ,Signata,Rainbow. Ale jak jest z tym co ty wybrales to nie wiem ale wiem ze dsk 135(13cm) hertza gra piekielnie ladnie :)

Skomentuj

A tabeli nie znalazlem :(

Skomentuj

gra piekielnie ladnie :)
              moze nie slyszales poprostu nic lepszego ;] jak bys uslyszal Rainbow CS260.30 Reference to bys hertza razem z drzwiami wywalil ;] hehe jak bylem w anglii bylem w salonie car audio z prawdziwego zdazenia ale takim... stal w srodku demo car VW Golf V GTi a w srodku mial zamontowany wlasnie ten system Rainbow CS260.30 Reference poprostu powalal na kolana sluchacza, ale cuz cena 4200 funtow czyli jakies 25tys zl ;]

A tak na powaznie rozejrzyj sie w ofercie Rainbow'a, pogadaj z kolesiem o nicku herdi z gae.pl obecnie chyba jego forum nie dziala ale sklep jak najbardziej, pogadaj z magikiem jeszcze bo chlop tez sie zna na rzeczy.

[ Dodano: 2005-09-08, 15:20 ]
              a co do tabeli z signatami: http://www.signat.at/Produkte/mcs/sigi.htm

Skomentuj

wisnia napisalem w granicach 300-500 zl :) wiem ze sa zestawy duzo ladnie grajace ale mowie o "zakladce" cena/jakosc :) znam osoby dla ktorych bushmeny graja pieknie :) kwestia ucha. Ale za te pieniadze nie znajdziesz nic lepszego no chyba ze jakis jbl z serii gto ale nie slyszalem wiec nie sie nie wypowiadam :)

Skomentuj

Czaruję...
                X