Witam, jaki glosnik moglibyscie mi zaproponowac tak do 150zeta???.. interesuja mnie niskotony oczywiscie. pokuj mam maly okolo 4mx3m i muza jaka bedzie leciala to klimaty techno... z góry dzieki za propozycje
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
doradzcie mi co wybrac!!
Collapse
X
-
a czym to chcesz napedzic ? 12mkw to nieduzo mysle ze jakas 20 w zupelnosci wystarczy moze cw 1002c ?do techniawki by sie raczej nadawal albo dozbierac 100 zl i na HZ es200 cos zrobic pozadnego. Ewentualnie tak jak napisane wyzej stx lub tesla. chyba ze na tonsilu gdn 20/80/x tez bylo by gfajnie :)
Skomentuj
-
myslalem nad tym HZ es200 ale troche drogi niestety... a moje fundusze sa bardzo ograniczone, ale ten tonsil wydaje sie dobra pozycją... dzieki za odp
pozdro
[ Dodano: 2005-09-08, 18:13 ]
myslalem jeszcze nad glosniczkiem Alphard 1202c (wiem ze to alpierd ale podobno glosniki z tej serii sa calkiem calkiem) wiec co onim sadzicie? nada sie?
Skomentuj
-
do tak malego pokoju to 1003c i tak potrzebuje mocnego wzmakadlatego napisalem jaki masz wzmacniacz!a na arn 30cm tez bylo nanaszym forum kilka konstrukcji przynajmniej takmi sie wydaje tylko po co taki glosnik do 12mkw?wydaje mi sie ze 20 max 25 wystarczy sub ma byc tylko uzupelnieniem zestawu a nie gosciem wieczoru. To jest oczywiscie moje zdanie!
Skomentuj
-
kurde potym jak mi spalilo dwa sredniotonowe tonsile 60 watt myslalem ze ma wiekrza moc:/ troche sie rozczarowalem potym co powiedziales Sound Wave, :( no ale 45 watt nierozchuśtaloby zapewne glosnika niskotonowego 30` max 400watt rms 200 a muj wzmak tak nim rusza ze boje sie czasami czy niedostane membraną w glowe:| no ale jak taK MOWISZ.... no trudno...
Skomentuj
-
wiesz co ci powiem... wypozycz erstradowa koncowke mocy n jeden gdzien o mocy wlasnie 400W rms... i wtedy podyskutujemy o mocy.. a tak ci powiem ze kazda membrane mozna rozchustac kazdym wzmakiem...ale to wcale nie znaczy ze masz wysterowany dobrze glosnik...tylko np przesterowany wzmacniacz
Skomentuj
Skomentuj