Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Duże jest piękne...!!!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Duże jest piękne...!!!

Witam porzebuje jakiś głośnik 15" na suba do domu, moze być jeszcze 12" ale to juz z konieczniości. Cena głośnika maksimum 250 zł!!

hahahahahahahah a czemu akurat 15' właściwie w tej cenie to tylko alphard i stx..... za 250zł nie kupisz dobrej 8' a co dopiero 15'..... proponuje alpharda CW1202C dzisiaj robiłem pomiary i naprawde godny polecenia głośnik za małe pieniądze

Skomentuj

pablo_15, ale przywaliłeś

Skomentuj

Ja mam Altuski 110. I jakiś sub by się do nich przydał, a CW 1202 C ma niską skuteczność. bo GDN 25/60 ma 92 dB, a CW ma 88 dB. Chyba ze bym go zaopatrzył w jakiś pożądny wzmak. i musiałby grać głośniej. A on nadaje sie tylko do obudowy Closed. A jeszcze jedno, skąd mozna ściągnąć baze głośników Tonsil i Alphard do Win ISD.

Skomentuj

pablo dobry głosnik 12" beyma 12br70 - 260zł
          pozdrawiam

Skomentuj

pozatym denny temat (czyt. tytuł tematu), niewiadomo o co chodzi , przydał by sie jakiś post an stałe od moderatora tak jak kiedyś z informacjami jak pisac posty

Skomentuj

pablo_15, co ty chcesz naglosnic sale?

pozatym czym to zasilasz masz oczywiscie koncowke z 200W i naucz sie zadawac pytania oki czyli zacznij logicznie myslec i postaw sie w naszej roli

ps Duze wcale nie jestem piekne

Skomentuj

Np. sls213 i sls315. Jak dla mnie lepiej wygląda 213 i to zdecydowanie!!! :-)

Skomentuj

Czaruję...
                X