Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Orientacyjne ceny MDF-u

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Orientacyjne ceny MDF-u

Nie mam zielonego pojęcia jakie są ceny mdfu, ale mam pytanie: czy do małych monitorków, wymiary mniej-więcej jak monitorki grzesia wystarczy 100zł na mdf z przycięciem? (za 2 sztuki obudów) Jeżeli nie to prosze o w miare realne ceny. Dziękuje za uwage.

za 22 mm ja pace kolo 30-35 zł ma kw

Skomentuj

Czyli Lukasz placi za mdf o grubosci 22mm 30 do 35 za metr kwadratowy :] to chyba sie zmiescisz tak mi sie zdaje :)

Skomentuj

u mnie ceny są podobne, ale kolesie liczą sobie jeszcze 5 zł za cięcie każdego metra

Skomentuj

5ł za mb czy m2?
          U mnie 0,8zł za mb. Piła sterowana numerycznie - idealne wymiary.

Skomentuj

ja w koszalinie placilem za 19mm MDF 15zl/m2
            razem z cieciem za 80zl kupilem plyty na male monitorki, kolumny podlogowe pod 2*arn 150 i suba 70L
            wiec za 100zl zlozysz kompletne monitorki lacznie z fornirem, lakierem i akcesoriami

Skomentuj

no cholera no ;/. ja tu gdzie mieszkam to wogole nie moglem dostac MDF'u bo kazdy mowil ze drogi i nikt tego nie kupuje ;/. wiec musialem kupic wiorowa 18mm ;/ i do tego placilem 40zł za mkw z pocieciem ;// qrwa mac, paliwo u nas jest chyba najdrozsze w kraju, drewno drogie ehhh, chyba trza sie jak najszybciej wyrwac z tej nory :/

Skomentuj

ja nie narzekam u siebie,po pierwssze mam zakład stolarski co daje mi upusty.Po drugie moge dostać każdą grubość mdf,każdy nawet najbardziej egzotyczny fornir (do kalwarii mam w miare blisko).Mam płyte mdf 25mm 2800 na 2080 (coś takiego) za
                120zl hehe

Skomentuj

http://www.format.poznan.pl/cennik/index.htm

Skomentuj

ja za MDF do kolumn Yoshiego płacilem 35 zł z przycięciem, MDF 18mm

Skomentuj

MDF surowy gr.22mm 2800 x 2070 23,32 zł/m2
                      ciecie plyty 0,69 zł/mb

cennik http://www.format.poznan.pl/cennik/index.htm

Skomentuj

Czaruję...
                      X