Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pytanie o dwa glosniczki

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pytanie o dwa glosniczki

Witam

1. Mam 4 sztuki nieurzywanych glosników Fane model Custom KP8-50
    Glosniczek ma 50Wrms 8 om i 8" srednicy sztywne zawieszenie spory magnes i nic wiecej o nim nie wiem firme Fane znam ale nie ma nic na ich stronie pisalem brak odpowiedzi moze ktos sie spotkal z tym glosnikiem a produkcja jest chyba 96 rok ale pudelka nawet nie otwarte.
    Z checia dowiedzialbym sie czy t glosnik gitarowy czy moze sredniotówka a moze cos innego jakies inne parametry mile widziane typu efektywnosc albo charakterystyka

2 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64016944 chodzi mi o te tez firme znam ten glosnich siedzi chyba w VS150 taka bardzo duza domowa kolumna 3 drozna 150W glosnik basowy 15" paka miala z 97dB efektywnosci ale glowy nie dam moze ktos z was ma jakies parametry podobnie jak w przypadku 1 glosniczka.

Z góry dzieki za wszelkie info

co do głośników nr 1 mozesz mi podesłać jeden to ci pomierze TiS i charakterystyki :)

co do głośników nr 2 chyba masz racje bo tez mi coś podobnego chodzi po głowie - niestety nigdy nie spotkałem się z parametrami do niego

Skomentuj

spoko dzieki moze tak zrobie najpierw sprobuje zrobic probe jak sie to spisze w malej obudowie typo 10L jako nadstawka od 150hz

Skomentuj

Czaruję...
      X