Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

alphard cw1002c, cw1202c

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

alphard cw1002c, cw1202c

Witam.
    Mam do Was pytanie:
    posiadam wzmacniacz, ktory dostalem od kumpla i chcialbym sie dowiedziec czy bedzie nadawal sie do glosnikow wymienionych w temacie. Na wzmacniaczu wypisane sa nastepujace dane: MTC (chyba nazwa), MOSFET 300watt PA 220, jest to wzmacniacz samochodowy, dodam ze ma mozliwosc zmostkowania.
    Bardzo prosze o odpowiedz na moje pytanie, bo chcialbym kupic jakis glosniczek do tego wzmacniacza.
    pozdrawiam i wielkie dzieki za odpowiedzi.

a czytales artykuly na stronie gownej i tematy na forum?? niesadze wyglada to tak jak bys wpadl i walnal pytanie nic nie czytajac... uzyj opcji szukaj i napewno znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie...

Skomentuj

ale to ma byc do samocodu??

jezeli wzmacniacz ma faktycznie chociaz z 200W to z pewnoscia wysteruje cw a cw to dobry woofer

Skomentuj

a jaki tam bezpiecznik siedzi w tym wzmaku?

Skomentuj

Kudłaty - czytalem artykuly i po forum tez szperalem troche, wiem ze do tego glosnika czy glosnikow potrzebne sa mocniejsze jednostki tylko nie wiem czy ta moc co niby pisze na moim wzmaku jest muzyczna czy jakas inna, malo na tym sie znam i prosze o wasze rady.
          moze cos wiecie wiecej na temat tego wzmacniacza
          , dodam ze jest to nie pierwszej mlodosci jednostaka, moze miec z 3-5 lat(tak mi sie wydaje)

na tema bezpiecznika napisze jutro bo dzisiaj nie jestem w domu i nie mam jak zobaczyc, ale wydaje mi sie ze 20 albo 30A

zestaw chce wlozyc do samochodu

Skomentuj

na jakiej podstawie Ci się wydaje ?? :)

Skomentuj

hmmmmm
              na takiej podstawie ze go kiedys wyciagalem i nie jestem pewien jaka to wartosc byla, jutro podam dokladnie ile tam tych A jest :)

[ Dodano: 2005-09-21, 16:48 ]
              sprawdzilem i bezpiecznik ma wartosc 20.
              wiec jesli cos wiecie to napiszcie,
              wielkie dzieki za info, jak oczywiscie takie bedzie.
              pozdrawiam

Skomentuj

Czaruję...
              X