Alpiny bym nie brał,obecnie jest dobra cena na to:
Napewno kilka klas wyżej niż alpina.
Co do głośników to tak naprawde bez wycieczki po firmach car audio nic konkretnego nie znajdziesz.Kierowanie sie tym że ja powiem hertz a kto inny focal jest zupełnie bez sensu.Tego trzeba posłuchać.
Ponoć te głosniczki tez zbierają pozytywne opinie:
Ale zanim bym wydał forse wolałbym sie z nimi obsłuchać i dopiero podjąć decyzje.I Tobie tez radze taka droge.
Alpiny bym nie brał,obecnie jest dobra cena na to:
Napewno kilka klas wyżej niż alpina.
Co do głośników to tak naprawde bez wycieczki po firmach car audio nic konkretnego nie znajdziesz.Kierowanie sie tym że ja powiem hertz a kto inny focal jest zupełnie bez sensu.Tego trzeba posłuchać.
Ale zanim bym wydał forse wolałbym sie z nimi obsłuchać i dopiero podjąć decyzje.I Tobie tez radze taka droge.
Czesc. Odnosnie nakamichi CD35 tez sie zastanawialem, slyszalem wiele dobrego, ze jezeli chodzi o jakosc dzwieku itp. to sa najlepsze, ale slyszalem takze ze maja pare roznych niedociagniec i czesto sie psuja. Dla mnie najwazniejsze w takim radyjku jest to wlasnie jak to bedzie gralo, czy sie nie bedzie psulo, przydal by sie w radyjku filtr DP ustawiany z radyjka itp.
Jezeli chodzi o Alpine to tez chyba nie jest zly wybor, lepsze niz sony, clarion czy inne Mialem kiedys Alpine CDA 7.... jakis nizszy model i bylem zadowolony jak gra Wczesniej mialem inne radyjko, jak tylko wlozylem tego alpine to odrazu bylo slychac roznice :)
Z mila checia bym wczesniej posluchal glosniczkow przed kupnem jednak nie mam za bardzo takiej mozliwosci. W Gorzowie znajde jakas firme car-audio ale nie beda tam mieli napewno takich glosniczkow o ktorych piszemy, a co dopiero posluchac jak graja :)
Mialem w aucie Hertz DSK-130 i tez bylem zadowolony :) Tak, ze napewno bede zadowolony z tych DLS czy Focal, bo kazde z tych glosniczkoe sa super
Dzisiaj zrobie fotki bagaznika, zerkniecie zobaczycie czy cos sie da tam zrobic :)
Skomentuj