Ja bym się tak bardzo nie przejmował dolną częstotliwością. Zawsze można dociąć b-r.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jaki głośnik do GDN-18-120-6-SW?
Collapse
X
-
a na jaką sopranówke się zdecydowałeś ?? bo zrobiłem dla ARVki 11/100 i 11/200 STXa jeśli masz jedną z tych kopułek to śmiało mozesz go skopiować bez zmian.
ps w projekcie było tak, że basówka stykała się z kopułką (to wazne, żeby u ciebie ta odległość była taka sama bo inaczej faza moze się rozjechać) ścianka frontowa po 1cm luzu z karzdej strony :) wysokość 90cm. głębokość - niepamiętam - wynikowo :)
Skomentuj
-
Zamieszczone przez hoosar11/100 kosztuje 69zl
Tylko jak by było z tą zwrotnicą?
Zamieszczone przez Sound Wavew projekcie było tak, że basówka stykała się z kopułką (to wazne, żeby u ciebie ta odległość była taka sama bo inaczej faza moze się rozjechać) ścianka frontowa po 1cm luzu z karzdej strony :) wysokość 90cm. głębokość - niepamiętam - wynikowo :)
1. Czym się objawia rozjechanie fazy, bo chciałem dać wysokotonówke w oddzielną przegrodę (czy to wogóle sensowny pomysł?) a wtedy raczej głośniki by się nie stykały?
2. Z tych wymiarów co podałeś wychodzi, że głębokość wynosiła u ciebie jakieś 15cm - troche mało...
Skomentuj
Skomentuj