ja to powiem tyle dziura głosnika niskotonowego wynosi umnie 22 cm
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
altust 110
Collapse
X
-
Srednie z stxa nei sa najlepsze...
I teraz druga sprawa...
Jak juz tak robisz to ja tam bym te obudowy komus sprzedal i zrobil samemu pod dany glosnik niskotonowy...
Po drugie, zeby jakos ruszyc tego stxa to bedzie Ci potrzeba troche mocy.. Ja nie jestem juz zbytnio za altusami ale jak chcesz miec niezly wykop, dosc glosno w pokoju i nei masz wzmaka 150W na kanał to lepiej kup zregenerowane altusy...
PS> Zaraz mnei tu zjada ze namawiam do kupna altusow:P ale ja je mialem i dla mnie one az tak tragicznie nie grały:P
Skomentuj
-
Kup wysylkowo wszystko w STXie , jedna paka taniej wyjdzie. W okolicach Katowic byl kiedys na Zalezu hurt Akustic czy jakis tak mieszanie polsko angielko, ale nie wiem czy istnieje, a w Gliwicach na Barlickiego jest sklep gdzie mozna kupic Tesle i Alfredy.W samych katowicach znam ze 4 sklepy elektroniczne wiec napewno w ktoryms z nich dostaniesz glosniki a moze jakies CI sprowadza ale taniej wyjdzie w punkcie wyjscie czyli prosto z STX. Tesle oczywiscie mozesz dostac w Empire gdzie tez sam kupuje (roznica w cenie nawet z przesylka w porownaniu do sklepu - oplacalna przy kilku sztukach)
po co CI posrednicy?
Tak na marginesie mam w piwnicy budy po Voyagerach200 Tonsila chesz?
Wsadzisz Tesle i gra, no i zwrotke moge CI zrobic.
Mam tez kilka dech starych z profilami, otwory sie wykroi i bedziesz mial poprzednia moja linie Sphynx - chcesz? Jakis czas temu sprzedawalem takie obudowy i latwo je zagospodarowac.
Podejrzewam jednak ze masz na glosniki i zwrotki tyle ile masz i nie chcesz dluzej oszczedzac tylko na szybciora kiche zrobi - Twoja sprawa.
Daj sobie spokoj z tymi regulatorami tylko zrob normalne tlumiki na stale, nie widziales jak sadzisz schematu altusow i nie zdajesz sobie sprawy jak dzialaja te tzw przelaczniki ch-ki.
Daj maila to CI podesle schematyZałączone pliki
Skomentuj
Skomentuj