Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

gdn 13/50/9

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

gdn 13/50/9

czy ten glosnik tonsila gdn 13/50/9 jest uzywany w serii Maestro czy tez Excellence? posiada bardzo dobre parametry, ale jest pierunsko drogi (176zl/szt). czy uwazacie ze jest wart uwagi na tle konkurencji np Audax HP 130F0 lub Visaton W130S (podobna cena)? wielu z was wybiera tesle ARN 150/03, ale czy zastanawialiscie sie nad tym gdn?

stosunek jakość cena raczej kiepski, ale sam głośnik napewno nieźle się prezentuje. poszukuje go za jakieś ludzkie pieniądze (do100zł) ale jakoś nic się nie trafia więc chyba go sobie odpuszcze za te pieniądze moge juz wskoczyć na wyzszą półke :)

Skomentuj

wiec co proponujesz. ja rowniez rozgladam sie za jakas sensowna 13-stka ale nie za 175zl!

Skomentuj

ten 13/50 jest naprawde fajny
        slyszalem go w amatorskiej konstrukcji i dawał czadu
        ja osobiscie zainteresował bym sie 13/50/6 bardzo fajny glosniczek rewelacyjny stosunek cena jakosc

Skomentuj

hej. czy gdn 13/50/6 to ten spikerek za 66zl? czy wiesz w jakiej konstrukcji jest stosowany? na stronie tonsila, ani mru mru o nim. wiesz cos wiecej, napisz...

Skomentuj

Kto wywalil mój post ?? to niesprawiedliwe ((

Skomentuj

na forum nie tolerujemy ofert sprzedazy czy kupna od tego jest allegro

Skomentuj

mimo wszystko jakie 13stki tonsila polecacie? To ze gdn 13/50/9 jest dobry juz wiem, ale takiej ceny niezaplacilbym nigdy...

Skomentuj

HM czy z tej 13 z membrana z włókna szklanego czylu gdn 13/50/9 , mozna sklepac malego subika, cos "ala" audiofilskiego ??. Miało by to zagrac w pokoju niecale 9m2, ktos słyszał ten głosniczek w porządniej zestrojonej obudowie co moze powiedziec, prosze o opinie

Skomentuj

ostatnio coraz bardziej sklaniam sie do gdn 13/40/10. cena znosna (ok 80zl) i parametry ciekawe. nie od parady montowany byl w nalepszych produktach tonsila serii maestro. zastanaiam sie tylko czemu nikt z was sie tym glosniczkiem nie zainteresowal, tylko ten arn150.....

Skomentuj

Czaruję...
                    X