Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

co zrobic z trupa gdn20/30/1 tonsila

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

co zrobic z trupa gdn20/30/1 tonsila

wpadl mi w rece trup wyzej wymienionego glosnika, wiem ze wielu na forum regenrowalo glosniki tonsila, czy moglibyscie polecic co wsadzic w ten kosz (wymiana pewnie obejmie wszystko) czy maja to byc bebechy tonsila, stxa?? nie mam wielkich oczekiwan, fajnie by bylo jakby sie dalo wyremontowac tak zeby wyszedl skromny subwooferek BR

czekam na rady i sprawdzone patenty

aaa i haselka ze nadaje sie na popielniczke, doniczke czy cos innego podarujcie sobie

hmm. ja bym zrobil tak. na allegro.pl masz kupe ogloszen z reperaturkami to glosnikow. kosztuje to grosze. na diyaudio.pl masz opis jak zreperowc. po naprawie wyjdzie ci glosnik z zupenie nowymi parametrami, wiec wszelkie obliczenia o kant dupy... najbezpieczniej jak go wsadzisz do 25-30 litrow w zamknietej i zobaczysz co z tego wyjdzie. nawazniejsze zebys dobrze zreperowal glosnik chociarz latwe to nie jest...

Skomentuj

rozwiazanie pierwsze wykop mu doł wsadz w karton wyglos mowe i pochowaj

druga rozloz dziada na czesci zawow odpowiednie u stxa zloz w calosc wg zalecen i modl sie zeby wyszlo cos ciekawego jak bedzie kaszana pochowaj

Skomentuj

jak juz coś to tylko STX tylko zawieszenie dolne daj tonsilowskie (stx'a nie wszystkie pasują.... pozatym seria 27 ma skopane.... )

Skomentuj

A ja dam Ci taką radę...
          Wejdz na Allegro ( WWW. ALLEGRO.PL ).
          Odszukaj uzytkownika " DANIOK ". Pogadaj z gościem. On Ci podpowie co zrobić z tym fantem - a jakby co naprawi ten głośnik... Zajebisty fachowiec. POLECAM !!!
          PZDR.
          PIT

Skomentuj

:P
            Załączone pliki

Skomentuj

tatko jak zwykle... audio popielniczka

Skomentuj

tyle było słow a przynajmnej jedna osoba poparła słowa fotką :)

Skomentuj

hehhehehe dobrze ze mialem jeszcze ta fote

Skomentuj

ha...
                    Ale membranę Tatko Turbo to ma chyba z włókna węglowego ??? Chociaż i to mozę się przypalić... hehehehehehe...
                    Pozdr.
                    PIT

Skomentuj

Tato nie pal tych śmierdziuchów, bo będziesz kasłał i będzie Ci źle :P

Skomentuj

coś dziwnego bo ten głosnik wygląda na tonsila ;D czyżby spalone papierosy z nerwów gdy usłyszałeś prawdziwe oblicze tonsila :P

Skomentuj

heh

pisalem juz co mysle o postach o popielniczce

wiem ze cuda z tego nie bedzie, raczej z konstruktorskiej ciekawosci, pewnie w koncu zajze na stronke stx'a i dobiore elementy:)

Skomentuj

Heh...
                            Ta membranka to raczej jednak z azbestu...
                            Ale ja osobiście kiepy lokuję w puszce po browcu...he he he...
                            pozdr.
                            PIT

Skomentuj

Czaruję...
                            X