Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

2x xw165 + 1x arv 104 @ co o tym myslicie?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

2x xw165 + 1x arv 104 @ co o tym myslicie?

no wiec widzialem wiele konstrukcji na 2x arn 150 + arv , 2x arn 188 + arv ... ale nigdzie nie widzialem 2x xw + arv ...?

mysliscie ze taka konstrukcje 2.5 way ma szanse przebić te z 2x arn 150 ?

z tego co mozna wyczytac na temat xw to tez niezly glosniczek, teraz w takiej samej cenie co arn ...

i czy wogole jest sens pakowac sie w taki "eksperyment"?

a teraz konkrety: chce je wrzucic z 16-19L obudowe mocno tlumiona, maja byc to podlogowki, strojenie ok. 40Hz, moze 45Hz. Wspomagane mają być subem jezeli zajdzie taka potrzeba.

Czekam na opinie

Ktos juz to klepał, poszukaj na audiomani i elektryku

Skomentuj

ja mam podlogowki 2way na 2X xw i vifie tc20. to zaden eksperyment tylko super konstrukcja;] neistety duzo za mala bude dales jak na dwa. nie bedzie zejscia.

Skomentuj

mIKI, w takim razie jaka objetosc proponujesz? bo narazie to co pisałem to tylko zalozenia, zwrotki mam tylko gotowe, wiec bude skorygowac jeszcze bez problemu moge ;]

Skomentuj

ja mam je w 30Litrach strojone na 45Hz. gdyby mialy pracowac bez suba pokusilbym sie o wieksza bude ( esh0 dal u siebie dla jesnego XW 22 litry )

u mnei to wyglada tak. jeszcez nie sa wykonczone, jak bede mial czas to zabiore sie za nie i umieszcze na forum;p

Skomentuj

mIKI, tc20 czy tc26?

Skomentuj

esh0, skromna tc20, ale gra ladnie calkiem ladnie;p

Skomentuj

mIKI, wiem wiem Ale, czy te dwa XW Ci jej troszkę nie przygłuszają ?

Skomentuj

vifka ma 90db a jeden xw 86. nie przygluszaja jej, czasem sa nawet za bardzo wyraziste. jak wylacze korekcje to jest ich nawet wiecej;p ale maja bardzo mile i nie meczace brzmienie i nie przeszkadzaja mi;p

Skomentuj

Czaruję...
                  X