Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

PEERLESS SLS 10 w lini transmisyjnej?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

PEERLESS SLS 10 w lini transmisyjnej?

Witam jak w temacie czy ktoś próbował wsadzać ten głośnik do LT? Mam starą bude po próbach w LT i zastanawiam sie nad próbą zamontowania tam tego głośnika, co Wy na to?

Liczylem pod sls 12" i IMHO nie ma to najmniejszgo sensu. Wiesz nie chcialem miec wanny w pokoju, a sam sls to taki lepszy stx

Skomentuj

Zamieszczone przez EZO
      a sam sls to taki lepszy stx
      chyba zartujesz :P ????

Skomentuj

a sam sls to taki lepszy stx
        i ciut droższy od STX.

Skomentuj

nooo faktycznie przeplacilem :P - wyglupilem sie :(
          nastepnym razem dolacze do grona uzytkownikow glosnikow do 100zł
          albo 888 to prawie jak esteiks !!! i to jest plan!!!
          :P:)

Skomentuj

wanna nie wanna a słyszałeś kiedyś linie transmisyjna?

Skomentuj

EZO, Miałeś kiedyś SLS'a czy to opinia zasłyszana z "ulicy" :) ...bo porównanie przynajmniej dziwne.

Skomentuj

mial 12 a tata ma chyba 10... prawda co prawda sls to super woofer nie jest... jest to dziwny przetwornik cos pomiedzy subniskotonowcem a glosnikiem niskotonowym...jednak ani z niego idealny subwoofer i kolumne tez ciezko zrobic chyba ze jakies przerosnite podlogowki ale niewykorzysta sie go jak trzea wtedy...

Skomentuj

Hmmm powoli topic zmienia temat na opinie na temat SLS... Co jak co ale porównać z STXem go nie można... W porównaniu do innych głośników jakie słyszałem jest naprawdę świetny :) jedyna wada - niski SPL. Ale brzmienie mi pasuje...

Skomentuj

Zamieszczone przez UFOK
                    EZO, Miałeś kiedyś SLS'a czy to opinia zasłyszana z "ulicy" :) ...bo porównanie przynajmniej dziwne.
                    Gdybym nie mial to bym sie nie odzywal.
                    Mielm w 3 roznych budach. I fakt faktem glosnik (przynajmniej 12'') to tak do suba ledwo ledwo. Fakt ze w duzej budzie ma potworne zejscie (w pozytywnym tego lsowa znaczeniu) ale spada mu efektywnosc na leb na szyje. Pryz niskim natrezeniu jest ok do glosnego grania nie bardzo.

Skomentuj

Witam jak w temacie czy ktoś próbował wsadzać ten głośnik do LT? Mam starą bude po próbach w LT i zastanawiam sie nad próbą zamontowania tam tego głośnika, co Wy na to?
                      btw masz taką losową bude ??
                      pozatym jeśli już tl to lepiej dać wg lepszą 8' niż 10' która się średnio na suba nadaje ...
                      pozatym z 10' to będzie potwór i to raczej w negatywnym tego słowa znaczeniu ...
                      no chyba że ktoś lubi mieć suba/ szafe ...

Skomentuj

nie wiem o czym Wy piszecie ...i chyba nie zrozumiem ...porownujecie SLS'a do STX'a ?
                        czy kogos za bardzo nie pogielo >? :)
                        z 10" to gowniany sub ...sorry ale czego mu brakuje bo ja jakos jestem bardzo zadowolony i na nic nie nazekam moze z wyjatkiem zatykania otworu na czas muzyki.
                        ...nie rozumiem o co chodzi.
                        Jak jest definicja subwoofera ? ...bo moze rozne sa kryteria wyboru! ?

Skomentuj

ja też nie łapie porównania SLS'a z STX(posiadam i SLS'a i STX'a) :) ...może jakiś starej daty jestem :P POZDRO.

Skomentuj

Tez mam sls'a i jak dlamnie gra wspaniale moze to dlatego że nie poruwnywałem go z głosnikami z wyszej pułki ale z estexsem bez przesady POZDRAWIAM.

Skomentuj

Czaruję...
                            X