Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

doradzcie

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

doradzcie

juz duzo rzeczy sie nauczyłem na tym forum ale mam jeszcze kilka pomysłów i prosil bym o doradzenie.mianowicie ktore kolumny byly by lepsze altus 300 wat czy tonsil zeus ?? tzn wiem ze roznia sie one mocą i impedencją no i slyszalem ze zeusy dają niezłą sieczke ale takze różnią sie dosyc ceną altus 300 okolo 800 zł nowe a tonsil zeus okolo 1500 zł nowe (ceny allegro).no ale jesli jest warto to czemu nie :) jesli doradzicie ktore byly by lepsze oczywiscie chodzi mi czy sie oplaca kupic zeusy skoro są dużo drorzsze to doradzcie tez wzmacniacz do nich jesli mozecie albo wiece:)

Dzizys:P

Do czego Ci te kolumny? Zeusy to raczej na estrade na pewno nei do domu... chociaz jak kto lubi
    Ja tam bym altusow juz nie bral, samemu mozna cos lepszego za ta kase zlozyc;] za zeusy z reszta tez;]

Skomentuj

Czegoś takiego potrzebujesz, dobre do łupania:
      http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69858718

Skomentuj

Niechciałem samemu nic robic juz wiecej mam w planach suba i jakies kolumny i chcialem kupic gotowe a jesli zeusy to pod estrade to odpada a tamte 2 kolumny to sam nie wiem:)

Skomentuj

Ludzie litosci tylko nie audiomega wszystko tylko nie to przecierz to takie badziewie ze szkoda gadac
          Popatrz co oni robia widzial ktos kiedys cos glupszego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69818190

Skomentuj

Taaak owa o samych idealach.
            Jakos znajomy mi sie ten post pod wzgledem tresci wydaje.
            Jeszcze raz powiem najlepsze sa Altusy564Watt Turbo Mega Bit Torpeda Lux.
            Ilez razy mozna...

Skomentuj

Za 1kpln możnaby zrobić 3 way z niskotonowym 27 300,xw jako niskośrednio i jakąż pożądną kopułką ...
              A tu zamiast tego audiomega 350watowe
              no bez przesady ,
              jeśli nawet nie chcesz sam robić to może kup coś od jakiegoś diy-owca??
              popytaj a napewno okaże się że ktoś coś takiego sprzedaje...
              a jeśli chodzi o łupanie to chyba SW ma coś ciekawego na zbyciu

Skomentuj

za 1 kpln to mozna kupic porzadne paczki do lupania znajda sie zeusy dla bardziej wybrydnych np maestro mozna tez cos porzednego sklepac

Skomentuj

AnakinSkyWalker, słuchaj nie dziw się takich odpowiedzi :) to wkońcu forum DIY :) Tutaj 90% powie Ci że lepiej samemu zrobić i ja też ich popieram !!! 1k PLN to kupa KASY!!! jeżeli samemu nie chcesz robić to popytaj uzytkowników forum moze oni coś własnie mają na sprzedarz albo co
                  wkazdym razie odradzam Audiomega i inne tego typu pseudo firmy

Pozdro

Skomentuj

jak chcesz coś co "mocno przywali" to moge ci coś z moich estradówek wyszykować :P

Skomentuj

Sound Wave, to co u mnie miałeś powinno mu sie spodobać.
                      Mnie sie zresztą też podobało :)

P.S.
                      W przyszłym roku będe potrzebował taka wydajną parke więc napewno Ci głowe pozawracam.

Skomentuj

tylko ci coś lepszego na sopran ci wyfasuje :)

Skomentuj

okey jakby co to wiem do kogo sie zglosic tyle ze ja nie chce estradowych kolumn cos o miekim basie zeby dobrze walilo do domu:) dzieki za info wszystkim

Skomentuj

to zrob coś na STX'sie 30-300-4AP mięki mocny bas wysoki SPL itp

Skomentuj

Czaruję...
                            X