Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

moze ma ktos

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

moze ma ktos

do sprzedania 2 sztuki pioerscieni aluminiowych 16cm? takich jak na zdjeciu.
    sa to pierscienie ztakie jak w altusach

Na Allegro znajdziesz pewnie
    Sa ludzie ktorzy dostali wyplaty w naturze we Wrzesni.

Skomentuj

nie ma na allegro 16-ek myslisz ze bym sie pytal na forum jakbym nie wczesniej nigdzie nie szukal?

Skomentuj

Raz sa raz nie ma, sam wiem jak szukalem.
        Mozesz takze sprobowac u przedstawiciela w Rybniku.
        Czasem rozne punkty maja.

Skomentuj

zrobiles kolumny na 2 innych parach głosników ?

a wracając do tematu. Poszukaj na stx.pl w kategorii akcesoria do zestawów.

Skomentuj

a po 2 za duzy odstep pomiedzy wysokim a niskosrednio

Skomentuj

No i nie wytrzymałem, muszę się przyczepić. Czy byłbyś na tyle uprzejmy żeby pisać w tematach postów o co chodzi? Obserwuję sukcesywnie Twoje poczynania na tym forum i jak na razie wszystkie tematy które założyłeś mają krótkie, bezsensowne i nic nie mówiące tytuły.
              Po przeczytaniu tytułu, przeciętny użytkownik tego forum powinien juz dobrze wiedzieć czego dotyczy dyskusja. Na tej podstawie ocenia się, czy temat nas interesuje, czy też można go pominąć. Niestety tytuł "moze ma ktos" niewiele mówi mi o temacie dyskusji i jest równie inteligentny jak "POMOCY!!!", "pomuszcie" itp. Rozsądnie byłoby nazwać ten topic "Potrzebuję dwa pierścienie aluminiowe 16 cm" albo jakoś podobnie.
              Apeluję również do Administratorów i Moderatorów z prośbą o przywrócenie porządku...

Skomentuj

pvl nie to sa takie same glosniki tylko membrany i zawieszenia sa nowe jak bede mial kase to w tamtych tez wymienie.

vip tam jest przegroda oddzielajaca gdny od gdwk

zip ...i jest równie inteligentny jak "POMOCY!!!", "pomuszcie"... czy moze twierdzisz ze jestem matolem ktory nie skonczyl nawet podstawowki? zakladajac taki temat jaki zalozylem sklaniam tym samym wieksza ilosc forumowiczow do zagladniecia w post, a tym samym mam wieksza szanse na znalezienie czego szukam, oki przyznaje ci racje twoj pomysl tematu jest bardziej rozsadny ale jak nie chcesz zagladac w moje posty, ktore wydaja ci sie malo sensowne to nikt cie nie zmusza... a jednak ciekawosc bierze gore i tu moja teoria sie sprawdza ale dobra jestem poczatkujacy i jeszcze troche pewnie minie czasu zanim bedzie wszystko cacy

marekW no wlasnie ale teraz nie ma i stad moj post

Skomentuj

Znalazlem takie w piwnicy ale profil C, na zdjeciu nie wiidze czy Twoje tez taki maja.
                  Moze sie jakos dogadamy.
                  marek@gliwice.kmp.gov.pl

Skomentuj

Czaruję...
                  X