Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Skąd załatwic Obudowe do wzmacniacza własnej roboty ??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Skąd załatwic Obudowe do wzmacniacza własnej roboty ??

chodzi mi o obudowe do wzmaka ktory mialby stac gdzie chce,wzmacniacz ma byc pod glosnik hertza es 300 jesli to wazne.

Tak ciezko poszkuc po jakis sklepach ? na cyfronice maja poszukaj metalowe obudowy, tylko zaraz nie pisz ze cena ci nie odpowiada!

PS
    Ja bym usunal ten post :)

Skomentuj

http://www.zasilacze.com.pl/index2.htm

Skomentuj

można samemu zrobić
        kupujesz na allegro jakiś stary magnetowid i z przodu jak i z tyłu dajesz kawał dechy np sosnowej, bejcujesz i już masz
        głowica jest wspaniała na gałe głośności

Skomentuj

poszukam moze ktoś ma sterego kompa w ovbudowie leżącej, albo jakis stary wzmacniacz jakąś popalona diore czy coś takiego. wywalasz ze środka stare bebechy wkladasz swoje i p sprawie. albo poszukaj blacharza za parę groszy do powinien ci zrobić obudowę

Skomentuj

kiedys kolega pracowal w zakladzie "laserowe cięcie blach" i cuda mi wycinal i doginal na maszynach, szkoda ze juz tam nie robi ;/

Skomentuj

Firma atmel robi ciekawe obudowy , zdaje sie ze adres to www.atmel.com.pl albo bez com .. jakos tak :)

Skomentuj

wg mnie diy jest najtańszy
                taki magnetowid to koszt 10zł na allegro,
                oczywiście jak już za taką cene kupować to tylko odbiór osobisty :)
                Reszta to też groszowe sprawy

Skomentuj

www.armel.com.pl

Skomentuj

niekoniecznie magnetowid, bo ma duzo plastiku, ale ja np. ostatnio kupilem w komisie unitre faust za... 10zl, bardzo solidna, przedni panel 3mm, szpachlujesz niepotrzebne otwory, na to lakier i klar i obudowa jak z fabryki

Skomentuj

Czaruję...
                    X