Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

polski haj-end? (Cameleon BM-Audio)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

polski haj-end? (Cameleon BM-Audio)

Nie sadze zebym zrobil tym postem reklame tej kolumnie ale nie potrafilem tego nie pokazac innym.
    Moze za malo siedze w temacie i jeszcze nie dowiedzialem sie ze alphardy sa hi-endowe. Nie mam tez pojecia co to jest Direction Shot Reflex ktory umozliwia osiagniecie 102dB i granicza czestotliwosc 12Hz? Albo ja jestem glupi albo konstruktor tego cuda jest genialny?

Co o tym sadzicie?

Dodam tylko ze to bydle Alpierd PW1503A jest w posezonowej promocji i nieliczni ( w tym ja) moga go kupic po ok 200zl brutto. Wiec jakby byli chetni to sprobuje im takie cudo zalatwic.
    P.S. ciekawe co znaczy posezonowa wyprzedaz? Tak jest napisane! Czyzby byl jakis sezon na glosniki?

po powodzi w magazynie moze ;]

Skomentuj

O tym mówisz?

Bo jesli tak to cos drogo płacicie

Skomentuj

chyba umberto musisz mieszkac kolo hurtowni ;]

kiedys byl ten alphard w wersji zdaje sie PW1503 ale bez A na koncu i mial fajne szerokie gumowe zawieszenie i nie mial na kopulce zadnych napisow, jak bym mial okazje to bym go kupil 500W RMS /1000W MAX umberto moze masz do niego dojscie ;] ??

Skomentuj

Miałem dużo wcześniej propozycję zakupu za 150zł.Nie wiem jak jest na dzis ale jutro zapytam.
          A przecierz eltaj ma siedzibe w Grójcu.Wszystko tera jasne?

Skomentuj

to jak bedziesz sie jutro pytal to zapytaj o tego z szerokim zawieszeniem PW1503 bede wdzieczny ok ??

Skomentuj

nio

[ Dodano: 2005-11-17, 20:23 ]
              Byłem,pytałem.Więc oficjalnie nie mieli ich na stanie ale lada dzień będą.A nie oficjalnie mogą być i za pół roku.Import z Chin,ponoć to normalka.
              Co do ceny to bąknołem że oferowali mi za 150zł i potwierdzili że jeśli by był na półce to i owszem-150zł.Ale max. za tą cene to 1 sztuka.
              Jest jeszcze opcja ściągnięcia od któregoś z partnerów eltaja (Irek może od was?) ale nie dyskutowałem,w sumie po co mi ten głośnik.

[ Dodano: 2005-11-17, 20:24 ]
              Byłem,pytałem.Więc oficjalnie nie mieli ich na stanie ale lada dzień będą.A nie oficjalnie mogą być i za pół roku.Import z Chin,ponoć to normalka.
              Co do ceny to bąknołem że oferowali mi za 150zł i potwierdzili że jeśli by był na półce to i owszem-150zł.Ale max. za tą cene to 1 sztuka.
              Jest jeszcze opcja ściągnięcia od któregoś z partnerów eltaja (Irek może od was?) ale nie dyskutowałem,w sumie po co mi ten głośnik.

Skomentuj

Moje zdanie - wlasnie HAJ END - jak sie jest na haju moze i to tak dziala jak podaja...

Skomentuj

a pytales o ten dla mnie umberto??

Skomentuj

Sprawa dotyczy i tego i tego.
                    wisnia, daj se spokój z badziewiem,nie szkoda Ci kasy?

Skomentuj

for tests ;]

Skomentuj

Kiedyś czytałem, że komuś podobało się jego granie Dwie osoby kupiły i się cieszyły

Skomentuj

Nie kumam,JL,Kappa,BSW a tera alfred?Sie byś nie wygłupiał.Może tak pod prysznic myk?Tylko zimny.

[ Dodano: 2005-11-17, 21:51 ]
                          Adam_85, bo to ogólnie norma,prawie sie wszystkim podoba.Pamietasz jak opisywałem test?Nikt nie chciał sluchać mojego hertza tylko wszyscy sie takimi badziewiami delektowali.Już mi sie nawet nie chce pisac dlaczego tak ludzie myslą,ech...

Skomentuj

BM-Audio to bez wątpienia firma krzak. Poproście o numer NIP i zapytajcie czy wystawiają faktury.

Irek, nie wiesz co to jest Direction Shot Reflex? Sprawdź w google. Tak na marginesie to jeśli czegoś nie ma w google, to to coś nie istnieje
                            http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...tnG=Szukaj&lr=
                            BM-Audio to taka wiocha, że aż szkoda klawiatury.

Skomentuj

PW1503 ma faktycznie 500W RMS a ten w wyprzedazy PW1503A tylko 350W
                              Dostalem cennik w super promocji i kosztuje on 145zl netto. Wiec wychodzi ok 200zl brutto z wysylkami itp. Glosnik chodzi w necie i na gieldzie po jakies 400-500zl.

Moja firma nie jest dystrybutorem Alpharda (bo tak sie teraz Eltaj nazwal)
                              Dostalismy tylko od nich glosniki na testy z nadzieja na biznes.
                              Nawet trzy wybralismy calkiem niezle, problem w tym ze po 5minutach grania sie spalily :) Jak alfred pisze 1000W MAX to trzeba na trzy podzielic zeby byl RMS a moze nawet na cztery...

Skomentuj

irek, firma to Eltaj a alphard to marka handlowa.Nic sie od lat nie zmieniło.Widze dość często faktury więc...
                                To po ile chodzi na rynku chyba tłumaczy dlaczego mogę dostac tylko jedną sztuke.Choć jakbym zaatakował szefa to kto wie.
                                Ale po co my se tyłek takimi pierdołami zawracamy.Raz stop kapela i po sprawie.Z alfredami.

Skomentuj

moze i umberto dobrze prawisz ;]

Skomentuj

ktoś wogóle próbował tego alfreda ?
                                    cena podobna co 38 estradowa stx-a ,
                                    wygląd może troche lepszy
                                    Tylko ciekawe jak, w czym i z czym gra :)

Skomentuj

widziałem reklame Alpharda w gazecie GT na 2 stronie cala strona w reklamie......nei wiedzialem czy sie smiac czy plakac jakos nie przepadam za ta firma kojazy mi sie z dresiarstwem ale to jest tylko moje zdanie
                                      pozdro

Skomentuj

kiedys ktos pytal o poruwnanie firm Alphard i Boshmann. I wyszlo na to ze obie sa kiepskie. Jednak Boschmann robi samochody dema i na ich sprzecie zdobywa sie dosc dobre wyniki. A czy ktos widzial demo cara Alpharda? To firma podrubka wszystko co robia jest sciagniete z czyjejs mysli technicznej. W dodatku robia duzo gozej.

Skomentuj

Czaruję...
                                        X