Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

polski haj-end? (Cameleon BM-Audio)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

irek, a widziałeś/miałeś tasme izolacyjna marki alphard?Bo ja tak,i to chyba wszystko tłumaczy.
    Firme eltaj nie wiele obchodzą parametry,dane,osiagi.Tu sie tylko liczy obrót,zysk.Towar jest wybierany na zasadzie im bardziej kolorowe tym będzie lepsze,drozsze.I ma być jak najtańsze w zakupie.Poza głosnikami sa mikrofony,kina domowe,przewody,złączki,wtyki,anteny.I inne cuda niewidy.
    I żeby było smieszniej powstała nam nowa firma o dość podobnym pokroju,Quba czy Qba,12 km ode mnie.Asortyment jeszcze szerszy ale tylko kolce sa godne uwagi.Ja ma tam już 15% upustu :)
    Na kolce oczywiście ;]
    Syf sie w tym kraju robi i tyle.

Skomentuj

Poza głosnikami sa mikrofony,kina domowe,przewody,złączki,wtyki,anteny
      No a ja ostatnio odkryłem baterie paluszki alfreda..... w szoku byłem co niemiara...

Skomentuj

eby było smieszniej powstała nam nowa firma o dość podobnym pokroju,Quba czy Qba,12 km ode mnie.
        masz na myśli tych http://www.qba.com.pl/ ??

Skomentuj

chyba nie chodzi o to widzieliscie ceny?? Cena detaliczna za pare
          22000,00 PLN

Skomentuj

Zamieszczone przez Święty
            eby było smieszniej powstała nam nowa firma o dość podobnym pokroju,Quba czy Qba,12 km ode mnie.
            masz na myśli tych http://www.qba.com.pl/ ??
            Chyba nie ma na myśli QBA - przedstawiciela Intertechniki? QBA ma już kilkanaście lat. Była pierwszą w Polsce oferującą na poważnie komponenty do audio DIY. Prawie równocześnie jak Grelton (dystrybutor komponentów Visatona). I chyba pierwszą oferującą kolumny własnej konstrukcji.

Skomentuj

Nie,nie to!Absolutnie!
              Cholera jakoś do końca nie moge skojarzyć nazwy na 100% a wizytówke wywaliłem.Kuba,Kubi,siakoś tak :/
              Z elektrolandem powiązane w każdym bądź razie.

Skomentuj

mialem w rekach zakrecane cincze alpharda, cena jest okazyjna bo chyba 1,20 netto w dodatku widzialem je na zdjeciu jednej polskiej firmy haj-end ktora prezentowala sie na audio show.

Skomentuj

cena jest okazyjna bo chyba 1,20 netto
                  gdzie za tyle ?:)

Skomentuj

hehe ja płaciłem chyba po 50-70groszy :P - zaczynali od chyba 3zł sztuke ale jak się spttałem ile za 80 sztuk to zeszli do 50 groszy za czarne i 70 za czerwone - tego juz zupełnie nie rozumiem no ale.... w brew pozorom 60 sztuk to nie tak duzo raptem 20 chinch - ledwo starczyło mi żeby mieć wszystko co mam w domu i na zestaw imprezowy juz kilku zabrakło :/

irek jak chcesz je sobie kupić to przegapiłeś okazje :P jak tylko weszły to pierwsza partia była naprawde niezła - jak kupiłem ostatnio 8 sztuk to szmelc

Skomentuj

Mi sie już ze 4 chincze Alpharda po prostu rozpadły dlatego ich nie kupuję, one mają grube obudowy zewnętrzne, ale w srodu cieniuteńkie blaszki i to wszystko momenalnie sie sypie.
                      Cokolwiek byle nie Alphard...

Skomentuj

Tu jest ciekawy temat o PW1503 http://www.elektroda.pl/rtvforum/vie...ghlight=pw1503

Skomentuj

nie wiem czy mowimy o tych samych cinczach. Chodzi mi o takie srebrne ktore przy skrecaniu zaciskaja mase na gniezdzie. Na obudowie maja czarny napis alphard. Srodkowy bolec jest przeciety na polowe.

Co do PW1503 to w cenniku mam tylko wersje A i jak na glosnik 15cali to te 145zl netto to nie duzy wydatek. Zreszta nie chodzi o pieniadze bo w zasadzie dostalem od Alpharda PW1203AX z limitowanej serii i tak mysle ze moze by go zamienic na tego 1503A. Mozliwe tez ze go oddam bo jestem przeciez nieprzekupny :)

Skomentuj

tak mówimy chyba o tych samych tyle że moje niemają tego napisu :P ale bolec przecięty i tez połączenie od masy tak samo ponacinane.

Skomentuj

Czaruję...
                            X