Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

gł. średnioniskotonowy do obudowy do ZG15C

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

gł. średnioniskotonowy do obudowy do ZG15C

Witam,

zakupiłem niedawno wzmacniacz fisher ca321 dwukanałowy, 120W. Posiadam tez obudowy do ZG15C,z głosnikami jednak z zerwanym zawieszeniem.

Jak myślicie - czy bardziej się opłaca wydać kasę na regenerację tych membran ( do gdn 16/15 tonsila ) czy lepiej kupic nowe glosniki do wsadzenia do tego pudełka. ile może kosztować regeneracja i czy ktoś mi powie gdzie można o to pytać we Wrocławiu? Ponoć na giełdzie, z tym,że nie wiem jak z "gwarancją"...

Jeżeli bardziej się opłaca kupić nowe to jakie? Czy tą "gąbkę" ( do wytłumiania? ) z tyłu głośników też powinienem wymienić, jeśli sie kruszy czy niekoniecznie?

Ich zastosowaniem będzie granie w raczej małym pokoju,z tym że mniejszego wzmacniacza nie znalazłem a na głosniki nie chciałbym wydawać więcej niż 200, bo mam jeszcze zestaw p5800 creativa i nie wiem czy to mialoby w ogóle sens - przy niezauważalnej(?) róznicy przy odsłuchiwaniu...

z góry dzieki za any nfo...

Było na forum. Moje wpisy i wątek dj sms. Uzyj opcji szukaj.

Skomentuj

mozna we wrocku.
      wejscie od braniborskiej, po lewej sronie stoisko, pierwsze lub drugie.. duzy namiot. wszystko jest.
      2zł wjazd.
      tanio.
      reklamacje tylko na 'słowo' .. pan przyniesie panu zrobie wtedy za darmo.. :) ake zawsze coś, mi nic nie chcieli dac jako dowód wykonania usługi.. może jakis wymagający jestem.. :( łeh..

Skomentuj

Zrób tak:

Gwarancja uśmiechu na twarzy, będziesz zadowolony.

Skomentuj

Czaruję...
        X