Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Gdzie lub kto przewinie głośnik?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Gdzie lub kto przewinie głośnik?

Proszę o pomoc, nie wiem gdzie mam się z tym udać. Niestety spalił mi się głośnik basowy 12",jedna cewka, 450 W RMS. W zasadzie to mam dwa głosniki, drugi spalił mi kolega w międzyczasie :-( Gwarancja już się skończyła. Nie jest to jakiś badziew tylko markowy sprzęt. Nie wiem gdzie sie z tym udać, lub gdzie wysłać. Proszę o podpowiedzi, sam nie chcę brać się za coś takiego, ponieważ nigdy wczesniej tego nie robiłem, obawiam się, iż nie znajdę cewki o odpowidniej grubosci. No i nie wiem czym oddzielać membrabę od górnego i dolnego resoru. Proszę o pomoc i pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów. Właśnie na tym forum były moje początki z instalacjami car-audio. Tutaj zawsze padały wyczerpujące odpowiedzi na moje ówczesne pytania i dylematy.
    Kontakt:
    gg: 3474976
    mailto:marcrad@02.pl

Dzięki i pozdrawiam.

Wiem ze glosniki przewijaja na wolumenie ale nigdy tego nie robilem tam i nic wiecej ci nie moge doradzic!

Skomentuj

Tomek59, wiesz co... kolesiowi z lubuskiego proponujesz wolumen... dobre :P

Skomentuj

to troche tez nie po drodze, ale moze sprobuj we Wroclawiu przy ulicy Ustronie Firma "Salto"-taki stary opuszczony, brzydki budynek po lewej od strony ul. Jednosci Narodowej. Przewijaja doslownie wszystko i w kazdej ilosci. Wiem bo sam kupilem od nich przewniety glosnik z roczna gwarancja! Lecz niestety gwarancja nie obejmuje spalenia glosnika. Ci sami ludzie sa tez na gieldzie elektronicznej co niedziela przy ulicy Robotniczej-tez Wroclaw. powodzenia...

[ Dodano: 2004-09-16, 03:28 ]
        aha zapomnialbym dodac. za wstawienie nowej cewki membrany i zawieszen licza sobie okolo 60-80 zl za glosnik 30cm. to tyle...

Skomentuj

Dzieki!
          Wrocław jest bardziej realny to odemnie 170 km A4 ;-)

Skomentuj

Czaruję...
          X