Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kabel głośnikowy DIY

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Odkopie temtat.

Co taka splotka ma dać, może w jakimś stopniu zniweluje zjawisko naskurkowości, ale przeciez zwykłe kable głośnikowe to także skretki więc w czym róznica. No i czy taki kabel od sieci internetowej jest lepszy od kabelka głośnikowego z miedzi beztlenowej??

Nadaje sie on na kabel sygnałowy do połaczen we wzmcniaczach czy niebardzo (bo tez mam troche a jak taki dobry to grzech nie wykorzystać )??

Skomentuj

myślę że przy głośnikach klasy TVM zjawisko naskurkowości jest chyba najmniej ważne ;]

Skomentuj

Ważne nie wazne ale prawdziwy audiofil odczuje różnice :> :lol: Zreszto dzisiaj kazdy kabelek głośnikowy jest wykonany ze skretki więc jako tako powinno to niwelowac ten efekt.

No to w końcu co daje ten cudny kabelek od sieci internetowej. Jak jest taki dobry to jade na inne osiedle zaczynam zrywac a potem sprzedaje na allegro jako hi end :lol:

Skomentuj

daje to ze za kilka zl masz dobry kabel.

Skomentuj

Ja uzywalem pojedynczego UTP do napedzania subka i 150W nie robilo na nim wrazenia. Teraz z vifkami tez całkiem dobrze sobei radzi w ramach eksperymentu no i zeby miec co sie da DIY zrobie ten TNT. bi-wire nie zaszkodzi

Skomentuj

mysleliscie kiedys o kablu antenowym ?? nie bylo by zakłóceń
              P.S wesołych swiat

Skomentuj

Czaruję...
              X