Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Gdzie się można czegoś nauczyć ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Gdzie się można czegoś nauczyć ?

Jestem nowym użytkownikiem na forum.
    Ogólnie o audio nie wiem za wiele... Jak narazie jestem zielony.
    Gdzie mogę się czegoś nauczyć, najlepiej od podstaw? Czy ktoś mi może pomóc?
    Coś podpowiedzieć lub podać jakiś link, gdzie mógłbym się czegoś dowiedzieć.[/b]

kurde ciezko bedzie.
    ale dzis mam zle samopoczucie to robiad dobry uczynek moze mi sie poprawi...
    zacznij od: www.diyaudio.pl (ARTY poczytaj) no i zaprzyjazniony;-) serwis www.audiomania.info no zacznij od tego potem sam bedziesz wiedzial juz gdzie i czego szukac.

Skomentuj

Dziękuję za infomacje, napewno skorzystam!
      A sprzętu narazie nie kupię, ponieważ najpierw muszę troche podłapać. A dopiero się zobaczy...

Skomentuj

i takie pojescie jest dobre, a nie kupuja jakies wynalazki z ktorymi nie wiedza co zrobic, a pozniej oburzenie na forum ze kazdy po nich jedzie

Skomentuj

albo zadaje pytanie na forum i czeka az się go poprowadzi za rączke :P

Marek1989 masz umnie dozego plusa :)

Skomentuj

Osobiscie uwazam, ze czlowiek najlepiej uczy sie na bledach- patrzcie moj temat o subie na Tonsilu 25/55

Skomentuj

ghazi, to tez prawda. ale jak Marek1989popelni bledy beda one one innej natury. i mniej razace raczej. ;] pozdrawiam

Skomentuj

Marek1989, podaj e-mail to wysle ci jakie e-booki.

Skomentuj

Zamieszczone przez Cryzuz
                  Marek1989, podaj e-mail to wysle ci jakie e-booki.
                  możnaby wogóle gdzieś na forum przykleić linki do tego typy rzeczy...
                  w razie takiego pytania odpowiedz byłaby prosta, a i forma lepsza dla obu stron...

Skomentuj

Cryzuz, a jakie ksiazeczki masz? jak cos wal tez do mnie: miqolaj@o2.pl

Skomentuj

Marek1989, no i jeszcze nie zapomnij poprzeglądać konstrukcji :)

Skomentuj

Dziękuję wszystkim za wskazówki i podpowiedzi!
                        Dziękuję szczególnie wisni i Sound Wave za poparcie! :)
                        Mój e-mail to tolek.89@wp.pl Cryzuz jak możesz to wyślij mi te e-booki!

Skomentuj

No i jak sie miło zrobiło...święta nie długo ;]

Marek1989, chyba jestes pierwszym nowicjuszem tutaj który nie został na dzień dobry zjechany.Ot taki sztubacki zwyczaj tu zapanował.
                          Ale życze powodzenia w lekturze i myślę że znajdziesz tutaj odpowiedzi na jakies dręczące pytania.

Skomentuj

mysle ze z pomoca tutaj powinien przyjsc podrecznik Visatona !! Poszukaj na forum bylo o nim pisane !

Skomentuj

hehe a moze odwrotnie - to my dostaliśmy prezent w postaci Marka - zamiast jak reszta denerwować nas juz na starcie pozytywnie nas zaskoczył :)

Skomentuj

Sound Wave, tak OT.Wiesz co Cie czeka na dniach?

Skomentuj

niemam pojęcia :P

ale chętnie się dowiem :)

Skomentuj

mam nadzieje ze przyplyw swiatecznej gotowki nie napedzi nam leniwych nowicjuszow.

nie ma to jak Marek dobry start, niektorzy dostaja tak pojechane ze po pierwszej wizycie nie wchodza juz na forum ;]

Skomentuj

A mógłby ktoś wrzucić ten podręcznik Visatona na jakiegoś ftpa bo te linki co znalazłem na forum są już nie aktualne.

Skomentuj

niewiem dokładnie jak jest to z prawami autorskimi - jak doczytam co i jak i okaze się że mozna (w co niestety wątpie) to wtedy się zamieści

Skomentuj

Czaruję...
                                        X