Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

UWAGA,WAŻNE!!!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Panowie "oddaleni",ja mam propozycje.Obecnie spot jest na szybcika z uwagi na to że SW jak i cała reszta z wawki ma do mnie bliziutko.
    Może pomyślimy o czymś powazniejszym w wakacje?Mam spore pomieszczenie (SW widział) i by sie dało małą impre zrobić.Ponadto kolega ma knajpke 200 m dalej.Mysle że by sie dograło.Ino spanie,trzaq by jakieś spiwory czy łóżka polowe...no ale na obozy chyba jeździliście?

Skomentuj

czyli rozumiem impreza zamknięta ;] ale w wakacje jak najbardziej za ;] już odkładam kasę.. mam nadzieję, że będę miał wstęp ;]

Skomentuj

Hehe mi i tak teraz by nie pasowało:P
        Ale w wakacje jestem na pewno, chodzby nie wiem co:P
        Hmm w wakacje a moze cos w ferie tylko kurde zimno bedzie jak mamy gdzies na polu spac:P

Skomentuj

Ja myślę że na cos poważniejszego należy obstawic wakacje,ciepło,ludzie bardziej wyluzowani.Ale oczywiście tylko by weekend w gre wchodził,ja niestety już nie mam wakacji.Można by sie zbierać powiedzmy od piątku.Albo sie wstzrelić w jakiś "długi weekend",Nie wiem czy takowy wypada.

Skomentuj

No moze byc... chociaz to jeszcze pol roku;]
            Tylko jakies foty zrobcie z tego mini spotkania

Skomentuj

no tak a potem będzie wesoła ekipa w samochodzie + kierowca......

Skomentuj

kurde zawsze wszystkie spotkania sa tak dalek :/ ale na wakacje sie pisze :)jezeli mozna ;]
                Pozdro

Skomentuj

o jak fajnie. umberto, daleko do ciebie z Bialegostoku?

Skomentuj

mIKI, mape przeanalizuj,pojęcia nie mam.

Sound Wave, o której mam z kwiatami wychodzić?

Skomentuj

niewiem

wszyscy chętni niech mówią jakie godziny - ja chciałbym być o rozsądnej godzinie w domu

Skomentuj

ja toze bym chcial rozsadnie wrocic... w poniedzialek mam dalsza czesc probnych smieci i chcial bym sie wyspac... niech kierowca najpierw zarzuci godzine i bym sie odrazu spytal czy bysmy moze przez grochow kolo wiatraka mogli przejechac...

Skomentuj

trzeba ustalić jak i gdzie sie spotkamy oraz godzine która wszystkim by odpowiadała. Ja dostosuje sie do reszty.

Skomentuj

to wiem gdzie bedzie nastepny spot diyaudio

Skomentuj

TatoTurbo, o! A ja byłem pewny że juz dawno sie na liste pasażerów SW wpisałeś.Dawaj leniuchu i nie pitol.

Skomentuj

tato a moze ty byś się wybrał ??

pojechali byśmy w dwa samochody to więcej luda by się zgarneło :)

ps - jak irek się nie zorganizuje to mam jedno miejsce na pokładzie więc jak by co - zapraszam :)

Skomentuj

YES! YES! YES!

Skomentuj

szkoda że ta niedziela :/ ...niektórzy mają jeszcze zjazdy na uczelni w ten weekend:(

Skomentuj

Czaruję...
                                    X