Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pytanko na temat STX GDN 20-120-4-AK

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pytanko na temat STX GDN 20-120-4-AK

Witam... Mam w domciu dwa glosniki kumpla GDN 20-120-4-AK i chcialem sobie je podlaczyc zeby sprawdzic je... Tak chwalicie te glosniki stx'a ze myslalem ze sa naprwde dobre i wogole.... Po podlaczeniu lekko sie zawiodlem, gdyz niewiem czy to wina obudowy moze zamala bo to kilkanascie litrow tylko czy niewiem ale tak przy podkreceniu glosnosci bass zaczynal troche "pierdziec" mial niemily dzwiek dla ucha.... JA lubie bas i niewiem troche lipa :) Druga rzecz ktora mnie zdziwila to ten kevlar... a mianowicie on jest taki miekki i wogole taki delikatny ze joj... niewiem moze sie nieznam ale moze przes to ten bass tak "pierdzi" powiedzcie mi cos o tym glosniku, przekonajcie mnie ze sie myle:) I jaka najlepiej obydowa dla nie jest zeby "niepierdzial":) Pozdrawiam...

jakim wzmakiem to napędzasz ?

Skomentuj

Sprawdz szczelnosc obudowy, tomaszo bodajze mial taki patent, ze naslinial/moczyl palec i sprawdzal czy gdzie sie nie wydobywa powietrze. Zobacz czy nie masz zwarc gdzies, czy dobrze sa kable sygnalowe podlaczone. No i wkoncu to moze wina przesterowywania sie wzmacniacza.

pozdro

Skomentuj

te głośniki mają bardzo niski Qts i lipną membrane i raczej nienadają się do basu - właściwie to niewiadomo do czego się nadają :P dodatkowo ze względu na niskie Qts i lekką membrane są bardzo trudne w aplikacji - drobna zmiana strojenia i charka leci w kosmos :P

Skomentuj

napedzam go Technicsem SU-VX500, no popatrze czy gdzies jesy nieszczelny.... i to co wymieniliscie i sie odezwe... Aaa... jaka najlepiej obudowe proponujecie??....

Skomentuj

Czaruję...
          X