Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Tutorial do Speaker Workschop (.mov)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Tutorial do Speaker Workschop (.mov)

http://shell.sinuspl.net/~igod/sw_pliki/

Ściągać,ściągać i jeszcze raz ściągać!Warto!
    Szkoda tylko że Twórca sam tego tu nie dał.I niech jakiś moder to przyklei.

Igod nie jest twórcą tych tutoriali. Co z resztą sam na audiostereo.pl w temacie o SW napisał.

Skomentuj

Mniejsza z tym,ważne że jest cos takiego.

Skomentuj

Albo i jest, etraz już sam nie wiem, wiem że kiedyś na innym serwerze to znalazłem i chyba nie były podpisane js

Własnie, wazne, że są. Żeby jeszcze ktoś z nich skożystał...

Skomentuj

fajnie fajnie, ktos sie narobil niezle przy tym, napewno nie jednej osobie sie przyda

Skomentuj

To są filmy Michała L. z diyaudio.tk.

Skomentuj

całkiem przyjemne te filmy, jedynie film z mierzeniem TS niedziała

Skomentuj

ja te filmy mam od kilku lat,.....lekki poślizg

więc czemu wcześniej się nimi z nami nie podzieliłeś?? [takero]

Skomentuj

lepiej pozno niz wcale;p

Skomentuj

Flodins, z całym szacunkiem ale nie rozumie co chciałeś przekazać.
                    Ja jestem zewsząd bombardowany jak zrobić to czy tamto w SW.Na nieszczęście nie jestem wielkim ekspertem w dziedzinie pomiarów i czasami nie mogę wiele pomóc.
                    Tu przypadkowo trafiłem na te filmiki i pierwsza rzeczą jaką pomyslałem to przekazac to dalej tak aby każdy zainteresowany mógł skorzystać.
                    Wiem że jest tutorial Yoshiego,sam z niego korzystam ( i troszkę "męcze" autora) ale zsumowanie tych wykładów uważam za bardzo porządane.
                    Więc dziwię się z lekka że dysponujesz wartościowym materiałem a nie pomyślałeś że by się nim podzielić z potrzebującymi.
                    Jeśli dalej będziemy takimi "snobami" to nie ma raczej szans na uniknięcie powtarzających się wciąż denerwujących tematów czy pytań.Trzeba się troszke otworzyć i pomysleć o tych którzy szukaja tej wiedzy którą co poniektórzy mają w jednym palcu.
                    I z taką mysla załozyłem ten wątek.

[ Dodano: 2006-01-09, 20:00 ]
                    I dziekuje za przyklejenie tematu,myślę że warto było to zrobic.

Skomentuj

te materiały są wolnodostępne, jeżeli miałbym tak dawać ciągle linki do ciekawych stron to niemiałbym czasu na nic więcej a dotego ja bym był bombardowany o inne, jeżeli ktoś by zapytał o jakieś materiałe do SW to napewno napisałbym jako jeden z pierwszych i podał linki do tych filmów m.in., przepraszam ale średnio mam ochotę być poławiaczem linków :P, a tych materiałów to nei trzymam tylko dla siebie bo jak wcześniej wspomniałem są wolno dostępne, i zaraz by się posypały teksty:"to dawaj te linki jak masz ich tak dużo" więc uprzedzam fakt i oświadczam że mam tendencje do pozucania i nie zapisywania stron do ulubionych nawet jak trafię na coś ciekawego

to tak kwoli wyjaśnienia :)

P.S. Mam nadzieję ze post nie zostanie odebrany za jakiś niezrozumiały bełkot, nikogo chyba nie obraziłem

Skomentuj

więc w takim razie jak o coś poprosisz mamy Ci dać linka:
                        www.google.pl ?
                        bo to wszystko w końcu jest ogólnodostępne ?
                        idea jest taka że jak znajdziesz coś ciekawego w necie to dajesz link na forum...
                        dzielimy się tu swoją wiedzą , tak samo powinnismy dzielić się np linkami...
                        pozatym spójrz na to tak - podając linka unikasz sytuacji w której będziesz musiał
                        tracić swój czas na odpowiadanie na pytania na które odpowiedź każdy znalazłby
                        bezproblemowo w linku...

Skomentuj

przyznam się szczeze ze nie myślałem o zatrymywaniu linków bo komuś się może przydać na forum, postaram się to zmienić...:)

Skomentuj

flodins, naprawdę jak coś masz to podaj, bo teraz mnie samego korci o zapytanie Ciebie co masz za ciekawe linki :) jak już się wygadałeś to nie trzymaj tego dla siebie. Forum będzie miało więcej potrzebnej wiedzy!

Skomentuj

Flodins, no właśnie-dużo sie ostatni mówi że poziom,że to czy tamto.
                              A pies jest pogrzebany w tym że powstała grupa ludzi dla których jest wszystko oczywiste i proste.Druga grupa to ludzie którzy szukają.I odsyłanie ich do funkcji "szukaj" czy google mija sie conajmniej z celem.
                              Ja uważam że jeśli sam admin nie jest zainteresowany skupianiem ludzi i przekazywaniem wiedzy to powinnismy robić to sami.Ku temu słuzy ten temat.Poprostu jesli ktoś dysponuje ciekawym materiałem,linkiem to powinien to zamieszczać.A jesli ma wątpliwości to zawsze mozna je skonsultować z któryms z moderów.
                              Inaczej nie ma szans na to aby ludzie korzystający z tego serwisu czy forum rosli w wiedze.Książek brak,niestety.Pozostaje tylko internet i trzeba pamiętać ze nie każdy włada 15 językami obcymi.Pora chyba zadbać każdemu ze swej strony aby to miejsce zostało skarbnica wiedzy a nie miejscem gdzie mozna se pobluzgać i komuś naubliżać.

Skomentuj

ja oczywiście rozumiem rolę i sens istnienia forum, ale myślę że trohę odeszliśmy od tematu...

Ktoś zastosował się do tych filmów i wskazówek w nich zawartych??

Skomentuj

Smieszny zbieg okolicznosci. Wczoraj przegladajac topic igoda dotyczacy pomiarow w SW zamieszczony na audiostereo.pl pomyslalem sobie ze mogl by ktos nakrecic film co i jak po kolei.

Dzisiaj wchodze na forum ,patrze a tu film o SW :P

Chyba zamiast audio zaczne sie zajmowac wrozeniem z membran :)

Skomentuj

ten z servera igoda rzeczywisice nie dziala, ale juz z diyaudio.tk jest wporzadku . Takze ssac z tamtad.

pozdro

Skomentuj

a mi dziala,zassalem całe :)

Skomentuj

apropo ciekawych linków to polecam przejzec serw igoda mozna tam znaleźć kilka ciekawych rzeczy

Skomentuj

Czaruję...
                                        X