Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jakie kolumny byly by w sam raz?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wiesz co jak np bys miał cos takiego jak ja to niestety ale hertza możesz przez okno wywalic niepotrzebny a na imprezie będzei cie poł osoedla słyszało alboo połowa wsi:)

[ Dodano: 2006-01-19, 17:45 ]
    A jak napisałem w opsie zwrotnice robił mi SW i mam zabezpieczenie estradowe na wysokotonówke:)

Skomentuj

dj_zibi Ci dobrze pisze...
      PS. Po co Ci do tego sub? Jak chcesz miec glosno i grac tym na imprezie, to nie mysl o domowym sprzecie tylko o estradowym. Jak masz sporo kasy, to do domu zrob sobie male monitorki do tego zgrabny maly subek, a na imprezy zrob cos innego... co zagra pozadnie na imprezie.

Skomentuj

Maxi ja mam tak na imprezie moje grają a jak słucham wieczorem to robie właśnei małe kolumny na gdn 16-40-4 + Monacor dt 107

Skomentuj

powiem ze podobają mi sie bardzo kolumny zibiego, tylko planowalem juz tyle czasu zrobienie tego suba i w sumie jakbym kupil te kolumny to napewno na hertzu bym juz nic nie robil tak jak mowicie ale ten sub nowy umberto mi sie za cholere nie podoba:/ pozatym dziwie sie ze za kolumny dam 1600 zł:) a za wzmaka 500 zł :/ troche to dziwne bo myslalem ze wzmaki są drogie. jak narazie to jestem za tymi kolumnami zibiego a z subem to pomysle pozniej.dzieki za informacje panowie.

Skomentuj

mysle ze te kolumny dj_zibiego sa w sam raz dla ciebie, za bass odpowiadaja sls'y wiec zamruczy niezle, sekcja srednio i wysokotonowa jest na juz na naprawde dobrze grajacych glosnikach, zadne altusy i inne wynalazki na stx'ach itp. do piet im nie dorastaja, wykonczenie tez pierwsza klasa i co wazne zwrotnice robione dokladnie pod te glosniki i to przez znajaca sie naprawde na tym osobe, cena jak za taki zestaw z tego sie oreintuje bardzo dobra, chcac samemu zrobic taki zestawik napewno nie wyjdzie taniej, same niskotonowe zastosowane w tych kolumnach kosztuja niezla kase.....

Skomentuj

AnakinSkyWalker
              skoncze mojego suba i podlogowki to pokaze ci co to jest dobre granie, jestesmy z tego samego miasta wiec problemu nie bedzie

Skomentuj

wisnia, a co kombinujesz?:>

Skomentuj

narazie moge zdradzic plany suba na Intertechnik MDS12DVC ;] 60L BR i f3 30Hz badz CLOSED 35-40L i f3 40Hz

Skomentuj

spoko wisnia chcialbym posluchac dobrego brzmienia

Skomentuj

Czaruję...
                    X